kanka beni banlamışlar orda ahmöet var benim yerime kendin soruyormuş gibi r9 285 redenr alırmı davincide 1080 r5 1600 af 8 gb ram var kendin soruyormuş gibi sor yaz bana beni banladılar donanım yardıma sor![]()
Join the Donanım Arşivi Discord Server!
Türkiye'nin en önde gelen teknoloji platformu olan Donanım Arşivi'nin Resmi Discord sunucusudur. | 11366 membersdiscord.com
sordunmu kanka![]()
Türkiye'nin en önde gelen teknoloji platformu olan Donanım Arşivi'nin Resmi Discord sunucusudur. | 11366 membersdiscord.com
kanka beni banlamışlar orda ahmöet var benim yerime kendin soruyormuş gibi r9 285 redenr alırmı davincide 1080 r5 1600 af 8 gb ram var kendin soruyormuş gibi sor yaz bana beni banladılar donanım yardıma sor lütfen kanka![]()
kanka beni banlamışlar orda ahmöet var benim yerime kendin soruyormuş gibi r9 285 redenr alırmı davincide 1080 r5 1600 af 8 gb ram var kendin soruyormuş gibi sor yaz bana beni banladılar donanım yardıma sor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sordunmu kanka
Bence bir mesaj yeterli.kanka beni banlamışlar orda ahmöet var benim yerime kendin soruyormuş gibi r9 285 redenr alırmı davincide 1080 r5 1600 af 8 gb ram var kendin soruyormuş gibi sor yaz bana beni banladılar donanım yardıma sor lütfen kanka
seçivcem
kanka beni banlamışlar orda ahmöet var benim yerime kendin soruyormuş gibi r9 285 redenr alırmı davincide 1080 r5 1600 af 8 gb ram var kendin soruyormuş gibi sor yaz bana beni banladılar donanım yardıma sor lütfen kanka
seçivcem
Foruma sorsanız daha iyi olmaz mı ? Neden ille de discord ?kanka beni banlamışlar orda ahmöet var benim yerime kendin soruyormuş gibi r9 285 redenr alırmı davincide 1080 r5 1600 af 8 gb ram var kendin soruyormuş gibi sor yaz bana beni banladılar donanım yardıma sor lütfen kanka
seçivcem