Buradaki sıra anakartı değiştirme sırası olmalıydı bence ben dün değiştirip yarın göndeririz demişlerdi beklemedeyim bakalım ne olacakben 2. stoğun ilklerini aldım sırayla hazırlandığını söylemişlerdi sen kaçıncı stoktan aldın?
Buradaki sıra anakartı değiştirme sırası olmalıydı bence ben dün değiştirip yarın göndeririz demişlerdi beklemedeyim bakalım ne olacakben 2. stoğun ilklerini aldım sırayla hazırlandığını söylemişlerdi sen kaçıncı stoktan aldın?
evet sadece anakart değişti aradılar durumu anlattılar stoklar yokmuş 150 tl verip model değiştirip bugün kargolanabileceğini söylediler Fiyat Farkı diye boş bi ürün koymuşlar 150 tl ye onu alıyosun gigabyte a520m ds3h ile değişiyor anakart ama belki onunda stoğu biterse farklı parçaları söylerler donanım arşivininde videosunda söylediği gibi stoğa göre farklı model bi fsp psu yollayabilirler tabiİnşallah bugün kargolanır yoksa işlerin sırayla gittiğini söylüyorlardı yalan söylediklerini düşünüceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende aynı sıradan aldım 8 de
Sadece anakartı değiştirdin dimi onun haricinde bir şey değiştirmedin
Dün banada aynı şeyi söylediler Yarın kargolarız dediler bugün aradığımda kargolanmamış hala dediğimde sanki bilmiyorlarmış gibi tepki verdiler bu durumu ileteceklerini söylediler isterseniz sizi destek ekibe yönlendireyim dediler ben de olur dedim ondan sonra bağlamaya çalıştıktan 10 sn sonra telefon kapandıevet sadece anakart değişti aradılar durumu anlattılar stoklar yokmuş 150 TL verip model değiştirip bugün kargolanabileceğini söylediler Fiyat Farkı diye boş bi ürün koymuşlar 150 TL ye onu alıyosun gigabyte a520m ds3h ile değişiyor anakart ama belki onunda stoğu biterse farklı parçaları söylerler
Bu lafım size değil onu söyleyerek başlayayım sizin pcyi siz bugün haber vermissiniz sizinki kargolamışlar ben sizinle aynı saatte almış olmam ve daha erken değiştireceğimi haber vermeme rağmen kargolamadılar ilginç gerçektenDün banada aynı şeyi söylediler Yarın kargolarız dediler bugün aradığımda kargolanmamış hala dediğimde sanki bilmiyorlarmış gibi tepki verdiler bu durumu ileteceklerini söylediler isterseniz sizi destek ekibe yönlendireyim dediler ben de olur dedim ondan sonra bağlamaya çalıştıktan 10 sn sonra telefon kapandı
bende dün kargo için aradım müzik dinledim ve yüzüme kapandı tekrar arayıp teknik servis mi bişey demişti 2 ye bastım eleman yok diyip bi anda tekrar yüzüme kapandı bende vazgeçtimDün banada aynı şeyi söylediler Yarın kargolarız dediler bugün aradığımda kargolanmamış hala dediğimde sanki bilmiyorlarmış gibi tepki verdiler bu durumu ileteceklerini söylediler isterseniz sizi destek ekibe yönlendireyim dediler ben de olur dedim ondan sonra bağlamaya çalıştıktan 10 sn sonra telefon kapandı
Bu lafım size değil onu söyleyerek başlayayım sizin pcyi siz bugün haber vermissiniz sizinki kargolamışlar ben sizinle aynı saatte almış olmam ve daha erken değiştireceğimi haber vermeme rağmen kargolamadılar ilginç gerçekten
kodlar siteden dolayı hatalı geliyor arayıp gerçek kodunu alabilirsinAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Sistem kargolandı görünüyor ama belirttikleri kargo takip numarasını girdiğimde 'gönderi kodu geçersiz' diyor. Ayrıca bana herhangi bir SMS veya mail gelmedi ürün kargoya verildi diye, ne kargo şirketinden ne Gençer Gaming'den. Bir sorun mu var acaba? (Bu arada ürün daha bugün akşam saatlerinde kargoya verildi 4 gibi falan)
yada siteden müşteri hizmetlerine de yazabilirsinkodlar siteden dolayı hatalı geliyor arayıp gerçek kodunu alabilirsin
anakartı değiştirmiş miydinBenim pc geldi @GENCERGAMİNG Allah belanı versin böyle pc toplamak olurmu düşman malımı bu 10 gün bekleyip içine sokuşturup göndermişler montaj istemediğim halde osuruktan montaj yapıp göndermişler. Anakartı 3 tane vida tutuyor vidaların çoğusu boşta kasayı komple söküyorum baştan toplayacağım. Bir daha yarı fiyatına satsan senden alanın
Benim pc geldi @GENCERGAMİNG Allah belanı versin böyle pc toplamak olurmu düşman malımı bu 10 gün bekleyip içine sokuşturup göndermişler montaj istemediğim halde osuruktan montaj yapıp göndermişler. Anakartı 3 tane vida tutuyor vidaların çoğusu boşta kasayı komple söküyorum baştan toplayacağım. Bir daha yarı fiyatına satsan senden alanın
inşallah geriye kalanlarınki de öyle olmazBenim pc geldi @GENCERGAMİNG Allah belanı versin böyle pc toplamak olurmu düşman malımı bu 10 gün bekleyip içine sokuşturup göndermişler montaj istemediğim halde osuruktan montaj yapıp göndermişler. Anakartı 3 tane vida tutuyor vidaların çoğusu boşta kasayı komple söküyorum baştan toplayacağım. Bir daha yarı fiyatına satsan senden alanın
Benim pc geldi @GENCERGAMİNG Allah belanı versin böyle pc toplamak olurmu düşman malımı bu 10 gün bekleyip içine sokuşturup göndermişler montaj istemediğim halde osuruktan montaj yapıp göndermişler. Anakartı 3 tane vida tutuyor vidaların çoğusu boşta kasayı komple söküyorum baştan toplayacağım. Bir daha yarı fiyatına satsan senden alanın
Bir sürü insan soru soruyor onlarla ilgilensene kardeşim, müşteri memnuniyeti umurunda numarası yapacağına. Nerede bu insanların siparişleri, ne zaman gönderiyorsunuz? Bugün 12. gün.Tekrardan yazıyorum sipariş numaranızı alabilir miyim?