Donanım Arşivi Forum 2020 Tarihli Uyarıların Affı

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
17
Reaksiyon skoru
72,357
Herkese merhaba. Mâlum yeni bir yıla giriyoruz, herkese şimdiden mutlu bir yıl diliyorum. Geçtiğimiz sefer yaptığımız uyarı affını bir kademe daha ileriye taşıyıp SADECE 2020 YILINDA aldığınız BAZI uyarıların affını yapacağız bu sefer.

Bu af SADECE 2020 yılı içerisinde alınan uyarı puanları içindir. Uyarılar silinmeyecektir, süresi dolmuş olarak işaretlenip etkisiz hale çevirilecektir. Ben ve diğer moderatör arkadaşların incelemesi sonucunda bir karar verilecektir, her uyarının silinmeyeceğimi bilmeniz gerekmektedir.

Lütfen başvuruyu SADECE bu gönderi altından yapınız ve konunun dışına çıkacak mesajlar atmayınız. Uyarı affedilirse zaten bildirimi size otomatik olarak yapılacaktır.

Son düzenleme:
1 tane uyarım var zaten ondan da kurtulurum umarım :) bakabilir misiniz lütfen.
Teşekkürler mutlu yıllar

Son düzenleme:
Uyarımın 2021 tarihli olduğunu unutmuşum özür

Son düzenleme:
Ben de 1 uyarı almışım uygunsuz dilden.

Pek fazla yok ama tarihleri biraz uzun gibi duruyor abi. :D
Onlara bakarsan sevinirim. Yanlış atılan hiçbir uyarı yok zaten benim kötü anıma denk gelmiş hepsi. :D
Ama şu VP konusu uyarımın bir tık yanlış olduğunu düşünüyorum. Kullanıcı tam bir bilgi vermemişti. Sadece kullanmadığını dile getirmişti ben de ona istinaden o tarz bir cevap vermiştim.

2020 yılında 3 uyarı puanım var 2 yanlış bilgilendirme 1 uygunsuz dil silinirse sevirinim
edit:silindi teşekkürler

Uyarı kontrolü talep ediyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,896
Üyeler
184,697
Son üye
sinanharputt
Geri