Türkiye hiç stresli değil o sırada Ecer 25 yaşında:Ben Ecer, 25yaşındayım.Stajdan kalan zamanlarımda full time pcdeyim, yazılım kurslarımı tamamlayıp oyun oynuyorum. Gün içerisinde minimum 6-7saat yan ekranda forum açık bekliyor. Daha öncesinde kendime ait oyun haberleri paylaştığım bir haber sitem, eloboost sitelerim oldu. 4 dil biliyorum ve araştırmacı biriyim. Sorunları çözebilecek Türkçe kaynaklar eksik geldiğinde, yabancı kaynaklardan kolay bir şekilde çözüme ulaşabilirim. Teknoloji ve vücut geliştirme konularında yüksek bilgi ve donanıma sahibim, ayrıca kendimi sürekli güncel tutmaya çalışırım. Bana uzun süre fayda sağlamış bir forumda gönüllü olarak moderatör olmaktan gurur duyar, zevk alırım. Teşekkürler şimdiden
Başvurular birikene kadar geri dönüş olmayacak.Geri dönüş yapılan oldu mu? Merakla bekliyorum açıkçası
tesekkur ederimmmmmmTürkiye hiç stresli değil o sırada Ecer 25 yaşında:
----------------------------------------------------------------------------------
Yaş yetse mod olmak isterim ama hem yaştan dolayı hemde ppden dolayı olacağını pek sanmıyorum
ona bakarsan sende pek doğru değilsinDoğru konuştuğun bir şey yokki kardeşim. @James Gg bilir.
Sen neyini gördün?ona bakarsan sende pek doğru değilsin
sen düşün bakalım @mematibaş iyi bilirSen neyini gördün?
Bekliyorum.sen düşün bakalım @mematibaş iyi bilir
Knk yaptığın şeyler gerçekten absürt şeylerDoğru konuştuğun bir şey yokki kardeşim. @James Gg bilir.