Ckribrahim
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 19,401
Yasakmış.
Son düzenleme:
Bütce 30 tl ile baslıyabilir kitap basına.Arkadaşlar şöyle bir fikir aklıma geldi. Her ay 1 kişiye kitap hediye edelim.
''Neden kitap ?'' diye sorarsanız forumda okula giden ve kitap okuyan bir çok kardeşimiz, abimiz, dostlarımız var.
Hem onlara destek olmuş oluruz hem de toplum için güzel şeyler yapmış oluruz.
Kitabı kazanan kişiyi belirlemek çekiliş yöntemi ile olsun.
Çekilişi kazanan kişi kendi istediği kitabı kendisi seçsin ama belirli bir bütçe çerçevesinde bu işlemi yapalım.
Bu arkadaşımızın istediği kitabı almak için bir veya birden fazla kişi gönüllü olsun.
Yani fiyatı çok fazla olan kitaplar olmasın ki gönüllü arkadaşlarında cebini düşünmüş olalım.
Birden fazla kişi gönüllü olursa Yönetici arkadaşlarımız ''@Abdullah Hacıgül @Mehmet Yılmaz'' yardımcı olurlarsa para onlarda toplansın.
Ve istenilen kitabı anlık olarak çekilişi kazanan kişinin adresine sipariş versin.
Bu şekilde her ay 1 kişiyi kitap sahibi yapabiliriz.
İlk olarak alınacak kitap için maksimum bir bütçe belirleyelim.
Her ayın 25. bu çekiliş yapılsın. Discord üzerinden canlı olarak yapılabilir.
Umarım bunu yapabiliriz ve sürekli devam eder.
Eğer bu söylediklerim sizlere uygunsa bunu yapabiliriz.
Şimdi size soruyorum bu çekilişi yapalım mı? Ve bütçemiz ne kadar olmalı ?
Ben max 100 TL olarak düşündüm gönlümden geçen oydu yani.Bütce 30 TL ile baslıyabilir kitap basına.
Bence çok güzel olur en azından faydamız dokunur. Bilgisayar bilgisayar nereye kadarKatılıyorum ben de iki yıl sonra sınava gireceğim ve kitap fiyatları malum. Sadece kendim için değil ben gibi bu forumda onlarca, yüzlerce kişi vardır.
Ne gibi fark olur. Bütçe olarak mı ?Edebiyat ile ilgili bir kitap mı yoksa soru bankası seklinde mi çünkü fark olur
Pardon belirli bir sınır koyulmus o sinir içerisinde kazanan kişi istediği kitabi alabilirmiş.Ne gibi fark olur. Bütçe olarak mı ?
Harika olur diyorum. Ben de web sitemde tabi çok ilerisi için bu sonuçta 3 günlük site, sitemden kazandığımın bi bölümünü hep kitap hediye olarak kullanacağım.@Alexa ne diyorsun dostum.
Bütçe olarak gönüllü arkadaşlar zorluk çekmesin diye birden fazla gönüllü olabilir. Örnek veriyorum sınır olarak 100 TL koyduk diyelim ve 10 kişi gönüllü oldu bunlardan birisi benim.Pardon belirli bir sınır koyulmus o sinir içerisinde kazanan kişi istediği kitabi alabilirmiş.
Ben tam anlamadığım için yorumlayamadim
Yani kazanan talihli sinir içerisinde istediği türü alabilir.
Ben mevcut fiyatları düşününce en az 60 TL'lik bir sinir düşünüyorum. 80 en uygun olur
Bu arada bu bütçeyi tek bir kişinin alması bence pek uygun olmaz bu yüzden katılım olmasını diliyorum.
Eger yönetici kadrodan izim alırsa ve katılım olursa guzel bir uygulama olur.
Yani bütçe çok fazla olmayacağı için sıkıntı olmaz bence. Güvenilen herhangi bir kişide toplanabilir.Harika olur diyorum. Ben de web sitemde tabi çok ilerisi için bu sonuçta 3 günlük site, sitemden kazandığımın bi bölümünü hep kitap hediye olarak kullanacağım.
Yöneticiler işin içinde olmak istemezse parayı toplamada gönüllü olurum. Narsistlik veya ego olmasın ama forumun çoğu güveniyordur bana.
Siz de toplayabilirsiniz.
Ben şimdi parasızım. Benden 5 TL çıkar.