donanım arşivi forum komik moderatör ekibi

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Sakurajima Mai

80+ Silver
Reaksiyon skoru
649
Yanlış Bilgilendirme
Spam yapan kişilere bırak banlamayı uyarı bilene vermiyorlar benim kardeşim ile forumda birbirimize soru sormamıza uyarı veriyorlar çok komik ve anlayışsız bir moderatör ekibi varmış BRAVOO.
@Abdullah Hacıgül böyle insanları nasıl moderatör yapıyorsun anlamıyorum :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2 tane uyarım olmuş 1. Uyarı da pc toplama tavsiyesi istiyorum diye verilmişti ah şu komik moderatörler 🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂😂 :D 👍👌🤡

Yanlış hatırlamışım laptopum aşırı ısınıyor diye zamanında konu açmıştım ona uyarı vermişler çok komikler

Bu kadar kötü bir yorum yapmayacağım ama misal adam benim anama bana direk sövüyor ben ona sövdü diye rencide edici kelimeler kullandım diye aynı banı yiyorum o bir tık üzmüştü ama olsun Abdullah abiden başkası için burada değilim sonuçta

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Sabrımı taşırdınız komik modlar

Bu kadar kötü bir yorum yapmayacağım ama misal adam benim anama bana direk sövüyor ben ona sövdü diye rencide edici kelimeler kullandım diye aynı banı yiyorum o bir tık üzmüştü ama olsun Abdullah abiden başkası için burada değilim sonuçta
Ortada ne kötü kelime var ne bir şey ama sebepsiz uyarı veriyorlar. Ah komik mod ekibi :D

Spam yapan kişilere bırak banlamayı uyarı bilene vermiyorlar benim kardeşim ile forumda birbirimize soru sormamıza uyarı veriyorlar çok komik ve anlayışsız bir moderatör ekibi varmış BRAVOO.
@Abdullah Hacıgül böyle insanları nasıl moderatör yapıyorsun anlamıyorum :D

2 tane uyarım olmuş 1. Uyarı da pc toplama tavsiyesi istiyorum diye verilmişti ah şu komik moderatörler 🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂😂 :D 👍👌🤡

Yanlış hatırlamışım laptopum aşırı ısınıyor diye zamanında konu açmıştım ona uyarı vermişler çok komikler
Kanka önceki mesajlarından da belli olduğu gibi gereksiz bir kelime kullanımın var yaşın belli ki küçük bu tarz konular açarken 2 kere düşün çünkü geçmişinde faydalı mesaj bulmak zor
Moderatörler gayet saygılı ve hoşgörü ile görevlerini yerine getirir bu arada

Kanka önceki mesajlarından da belli olduğu gibi gereksiz bir kelime kullanımın var yaşın belli ki küçük bu tarz konular açarken 2 kere düşün çünkü geçmişinde faydalı mesaj bulmak zor
Moderatörler gayet saygılı ve hoşgörü ile görevlerini yerine getirir bu arada
Faydalı mesaj bulmak zor mu :D az mesajlarımı oku kardeşim

Sen böyle devam et 2 uyarı yedin diye modlar berbat olmuyor ki zaten haksız yere kimseye uyarı verilmiyor.
Tabi öyledir :D bende o yüzden bunun için konu açmıştım zaten

Faydalı mesaj bulmak zor mu :D az mesajlarımı oku kardeşim

Tabi öyledir :D bende o yüzden bunun için konu açmıştım zaten
Evet mesajlarını okudum gayette haklı bir sebeple uyarı alıyorsun.
asdas123.PNG

İnsanları saçma sapan asılsız bilgilerle yönlendirme.
Birinci uyarın uygunsuz konu başlığı " lütfen yardımcı olur musunuz" başlığı altında konu açmışsın.
İkincisi ise bir üyeye "eziq ya" şeklindeki mesajı atmışsın ve uygunsuz davranış verilmiş. PC tavsiyesi istiyorsun diye neden uyarı verelim?
Hepsi gözüküyor kayıtlarda:)

Tamam kardeşim :D

Evet bu uyarı verilecek mesaj mıymış :D
Evet forum kurallarını okumamışsın sanırım bu tarz davranışlar uyarı alıyor benim sana senin bana herhangi bir söz söyleme hakkın yok.

Bilgi vereyim yine "Spam yapan kişilere bırak banlamayı uyarı bilene vermiyorlar benim kardeşim ile forumda birbirimize soru sormamıza uyarı veriyorlar" mesajına yanlış bilgilendirme verilmiştir.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri