DonanımFikir
Moderatör
- En İyi Cevap
- 10
- Reaksiyon skoru
- 36,882
porçay özel bir nick haNickimi ''İhtilâl'' olarak değiştirmek istiyorum. Sebebi ise bu nicki sevmedim.
porçay özel bir nick haNickimi ''İhtilâl'' olarak değiştirmek istiyorum. Sebebi ise bu nicki sevmedim.
Tamam vazgeçtim.porçay özel bir nick ha![]()
SlimShady nedeni; Eminem seviyorumDostlar selamlar. Uzunca bir süredir nick değiştirmek isteyenler oluyordu. Bu konuda yoğun istek geldiği için sizleri kırmak istemedik.
SADECE BU KONU altına istediğiniz yeni nickinizi ve neden değiştirmek istediğinizi açıklayan kısa bir yazıyla başvuru yapabilirsiniz. Kısa süre içerisinde nickiniz değerlendirilecek ve ardından değiştirilmiş olacaktır.
Alıntıyı görüntüle
Bilmeniz gerekenler; Eski kullanıcı adınız yeni bir üye tarafından kullanılabilir, takas karışıklık olabileceği sebebiyle yapılamaz.
Eski kullanıcı adınız profilinizin "Hakkında" kısmında sergilenecektir, bu hizmet şu anlık sadece BİR seferlik sunulacaktır, iyi değerlendirmenizi öneririm.
Alıntıyı görüntüle
Nick değişikliği talep etmeden önce lütfen gösterilen yerden nick kontrolü yapınız, zaten kullanılan nickleri yazmayınız.
DoluAdımı RAGNAR olarak değiştirmek istiyorum. Foruma geldiğim günden beri profil fotoğrafı olarak onun görsellerini kullanıyorum. Umarım değişiklik gerçekleşir![]()
SADECE BİR hakkın olduğundan bahsetmiştim, kullanmışsın o hakkı.CellatAHMET yapmak istiyorum bu nick den sıkıldım da![]()
DoluNickimi Scofield olarak değiştirmek istiyorum.
Nedeni ise avatarımda Scofield Prison Break seviyorum.
Hesap daha bugün açılmış, mesaj sayısı az. Bunun için hak kullanma.Lejazex yapar mısınız? Bu kullanıcı adını kullanmak istemiyorum, başka birisine ait ve çaldım. ☹
Evet bugün açtım fakat sonradan pişman oldum bu kullanıcı adı için, değiştirirseniz sevinirim.Hesap daha bugün açılmış, mesaj sayısı az. Bunun için hak kullanma.
ESLDostlar selamlar. Uzunca bir süredir nick değiştirmek isteyenler oluyordu. Bu konuda yoğun istek geldiği için sizleri kırmak istemedik.
SADECE BU KONU altına istediğiniz yeni nickinizi ve neden değiştirmek istediğinizi açıklayan kısa bir yazıyla başvuru yapabilirsiniz. Kısa süre içerisinde nickiniz değerlendirilecek ve ardından değiştirilmiş olacaktır.
Alıntıyı görüntüle
Bilmeniz gerekenler; Eski kullanıcı adınız yeni bir üye tarafından kullanılabilir, takas karışıklık olabileceği sebebiyle yapılamaz.
Eski kullanıcı adınız profilinizin "Hakkında" kısmında sergilenecektir, bu hizmet şu anlık sadece BİR seferlik sunulacaktır, iyi değerlendirmenizi öneririm.
Alıntıyı görüntüle
Nick değişikliği talep etmeden önce lütfen gösterilen yerden nick kontrolü yapınız, zaten kullanılan nickleri yazmayınız.
yav kardeşim sen ne zamandır göremiyorumBen artık nickimi seviyorum![]()