KeReM 1963
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 8,759
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Stoklar tamamen bittiyse İstanbul, Ankara veya yakınlarında olan Mağazadan almayı denesin başka çare yok
kanka heralde int leri ve pc leri mükemmeldi ne biliyim ya çok değişik nasip değilmişSistemi alanlar 5 saniyede girmiş sanırım
kanka inanırmısın 20.00dan beri f5 atıyoorum sitede 4 kere çöktü 4 deliricem şimdi nasıl oluyor la bu. Sepete ekliyorum sepete eklenmiş gözüküyor işlem yapana kadar gene atıyoor sonra yeni stokta sepete girmede 3dk yüklenme ekranında kalıyor bu kadar boktan bir site görmedimSistemi alanlar 5 saniyede girmiş sanırım
Ekledim ben başta tam sepet geldi. Stoj bitti dedi banadakanka inanırmısın 20.00dan beri f5 atıyoorum sitede 4 kere çöktü 4 deliricem şimdi nasıl oluyor la bu. Sepete ekliyorum sepete eklenmiş gözüküyor işlem yapana kadar gene atıyoor sonra yeni stokta sepete girmede 3dk yüklenme ekranında kalıyor bu kadar boktan bir site görmedim
Sanırım sen sistemi alan seçilmiş kişilerden değişin knkAlıntıyı görüntüle
Ayb niye isteğim yerine getirilmiyor
Aynı durum saçma sapan bir şey yakanka inanırmısın 20.00dan beri f5 atıyoorum sitede 4 kere çöktü 4 deliricem şimdi nasıl oluyor la bu. Sepete ekliyorum sepete eklenmiş gözüküyor işlem yapana kadar gene atıyoor sonra yeni stokta sepete girmede 3dk yüklenme ekranında kalıyor bu kadar boktan bir site görmedim
hepimizde aynısı oldu sorun şu kim nasıl alabildi herkeste çöken sitede stoklar nasıl tükendi...kanka inanırmısın 20.00dan beri f5 atıyoorum sitede 4 kere çöktü 4 deliricem şimdi nasıl oluyor la bu. Sepete ekliyorum sepete eklenmiş gözüküyor işlem yapana kadar gene atıyoor sonra yeni stokta sepete girmede 3dk yüklenme ekranında kalıyor bu kadar boktan bir site görmedim
Evet bende hiç bir şey anlamadımkanka inanırmısın 20.00dan beri f5 atıyoorum sitede 4 kere çöktü 4 deliricem şimdi nasıl oluyor la bu. Sepete ekliyorum sepete eklenmiş gözüküyor işlem yapana kadar gene atıyoor sonra yeni stokta sepete girmede 3dk yüklenme ekranında kalıyor bu kadar boktan bir site görmedim