darboğaz yapar mı sizceBu arkadaşın dediğini yapın.
Bu dediğiniz şekilde alabilirim ilerde ssd takviyesi yaparım fakat bu sistem valorant csgo lol gibi oyunlarda 1080p de darboğaz yapar mı?Bu arkadaşın dediğini yapın.
İstanbulankaradaysan benim sistemi satıyım sana g3 sistem + monitörü verim
Karda olunca "-" ile değil "+" ile gösteriliyorbak şu = > https://www.gamegaraj.com/urun/delta-5a-rtx3060/ sistemin ekran kartını inno3d e çek ( -83TL kardasın ) sonra ramleri en üstte gskill 2x8 = 16 gb 3000mhz yap ( -137 TL kardasın) ve de son olarak ssd yi en üstteki biostar m700 yap 256 gb ama kısa süre sonra yükseltme yaparsın bu özelleştirmelerle 9699 TL yapıyor 3060 lı sistem sana
Düşünmeden alDelta 5A-RTX3060 - Game Garaj
Delta 5A-RTX3060 Oyuncu Bilgisayarı AMD işlemcili yeni nesil ekran kartı içeren Delta 5A-RTX3060 oyuncu bilgisayarı şimdi en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle şimdi GameGaraj'da !www.gamegaraj.com
aman aman ne yaptınız hocam 9500TL'ye 2060 lı mı olur https://www.gamegaraj.com/urun/delta-5a-rtx3060/ 500TL arttırın bunu alın.
9.5k'dan yukarı çıkamam demiş. Ona göre önerebilir misin ?Para yok malesef bu sistemin bana 5 sene yetmesi yeterli sadece yazılım ve oyun oynayacağım oyun dediğimde valorant lol fln asıl işim yazılım ve bana yeteceğini düşünüyorum
şirketten sana kalan tutar (-) dir. Satıcı firmadan senin tarafına geçer yani taraf aslında satan firmadır. Matematik bilmem kaçıncı maddesinin bilmem kaçıncı bendi ; haa illa da ben matematikten pek anlamam ille de örneklendirme isterim dersen daha detaylı açıklarımKarda olunca "-" ile değil "+" ile gösteriliyor
özelleştirmelerle fiyat düşüyor 9600 küsüre 100lira fazla verebilirim demiş9.5k'dan yukarı çıkamam demiş. Ona göre önerebilir misin ?
EyvAllah saolasın .şirketten sana kalan tutar (-) dir. Satıcı firmadan senin tarafına geçer yani taraf aslında satan firmadır. Matematik bilmem kaçıncı maddesinin bilmem kaçıncı bendi ; haa illa da ben matematikten pek anlamam ille de örneklendirme isterim dersen daha detaylı açıklarım
Darboğaz istemiyorsan HELE BU OYUNLARDA 5900x falan alman lazım ki yine olur. FPS 200-250 civarı olacaktır. 3600 ile.valorant csgo lol gibi oyunlarda 1080p de darboğaz yapar mı
Bence hiç bozmasın direk bunu alsın. Sonradan parca almak , eklemek uğraşmak gereksiz. Fazla bir fiyat farkı bulunmuyor.bak şu = > https://www.gamegaraj.com/urun/delta-5a-rtx3060/ sistemin ekran kartını inno3d e çek ( -83TL kardasın ) sonra ramleri en üstte gskill 2x8 = 16 gb 3000mhz yap ( -137 TL kardasın) ve de son olarak ssd yi en üstteki biostar m700 yap 256 gb ama kısa süre sonra yükseltme yaparsın bu özelleştirmelerle 9699 TL yapıyor 3060 lı sistem sana
knk yaş kaç ?Arkadaşlar bu sistemi alacağım çok acil olduğu için alacağım şuan bu fiyata daha iyisi var mı?
Belki 100 TL daha katarım katamam hiç para yok bu fiyata daha iyisi varsa link atın acil alma sebebim ise üniversiteye başladım yazılım okuyorum fakat bilgisayar yok derslere katılamıyorum okul yurt dışında uzaktan eğtim.
Varsa bu fiyata veya daha aşağısına önerisi link atmasını rica ediyorum.
( LÜTFEN İNDİRİM BEKLE YAZMAYIN 1 AY OLDU DA SİSTEMİ ALAMADIM 10 SN TÜKENDİ VE SONRA FİYATI 11K FLN OLDU O YÜZDEN YAZMAYIN RİCAMDIR)
Sistem bu ;
DONANIM ARSIVI-GT1 / AMD Ryzen 5 5500 / ASUS TUF GeForce GTX 1660 Ti EVO 6GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
DONANIM-ARSIVI-GT1 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Gaming Bilgisayardır. AMD Ryzen 5 5500 işlemci, GTX 1660 Ti ekran kartı, 16GB DDR4 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo ile gönderilmektedir.www.gaming.gen.tr
Bu arada şimdi araştırdım. Benim dediğim doğru. alan kişi tarafından bakınca "+" olması gerekiyor. Ama anlamsız tartışma iyi forumlarşirketten sana kalan tutar (-) dir. Satıcı firmadan senin tarafına geçer yani taraf aslında satan firmadır. Matematik bilmem kaçıncı maddesinin bilmem kaçıncı bendi ; haa illa da ben matematikten pek anlamam ille de örneklendirme isterim dersen daha detaylı açıklarım