EMGRANDO
80+ Bronze
among us olabilirOyunlarla alakalı bir etkinlik planımız var. Şu şu güzel olur diyen varsa fikirlere açığım.
among us olabilirOyunlarla alakalı bir etkinlik planımız var. Şu şu güzel olur diyen varsa fikirlere açığım.
Değilyasak değilse bir şeyler yaparız da bilmiyorum yasak mı
2-3 ay sistem komple dizilcekMerhaba!, Donanım Arşivi Oyuncuları olarak birlikte rekabetçi, hayatta kalma, yarış, PvP (vb) oyunları oynamak isterim
Hem sıkılan arkadaşlar için eğlence kaynağı olur hem de birbirimizi daha iyi tanırız
Bunun içinde küçük bir grup kursak nasıl olur? Bence çok güzel olur. Ben discord grubu olur diye düşündüm ama yasak galiba? tam bilmiyorum değilse kurarız zaten
eğer yasak ise ''Donanım Arşivi Oyuncuları (DAO)'' adlı forum üzerinde bir grup oluşturalım ne dersiniz ?
İlk önce güzel bir discord sunucusu lazımOyunlarla alakalı bir etkinlik planımız var. Şu şu güzel olur diyen varsa fikirlere açığım.
Faceit kaç level? (CSGO)2-3 ay sistem komple dizilcek
eklemek isteyen eklesin
csgo faceit takılırım
PUBG faceit + mm
Steam Community :: Error
steamcommunity.com
Fikrim; her ay 1 turnuva olacak ama büyük bir turnuva süre daha uzunda olabilir fark etmez. Mesela Valorant herkes takımlarını kurdu başvurdu, başvuranlar arasında bir turnuva planı çıkacak ona göre oyunlar oynanacak ve kazanana diğer turnuvaya kadar o +80 yazan yere ŞAMPİYON tagı gelecekOyunlarla alakalı bir etkinlik planımız var. Şu şu güzel olur diyen varsa fikirlere açığım.
sistemi satarken faceit hesabıda satıldı suan yeni sistemle yeni faceit baslıyorum.Faceit kaç level? (CSGO)