Fiyatları abdullahın belirlediğini sanman cidden komik. İtopya kaça uygun görürse o fiyata çıkar.Donanım Arşivine yapmazsın de, sonra otur izle![]()
Fiyatları abdullahın belirlediğini sanman cidden komik. İtopya kaça uygun görürse o fiyata çıkar.Donanım Arşivine yapmazsın de, sonra otur izle![]()
Olabilir ben bekleyeceğim sistemi umarım güzel birşeyler olurDeğil. ama abdullah abi böyle şeyler yapmayı seviyor. bence şuanda bunu attıktan sonra forumda konuşulacakları izlemek için aktif (sadece bir komplo teorisidir)
O anakartların son anda 3050 lere dahil edildiğini ve abdullahın o anakartların parasını ödediğini düşünüyorum. Çünkü eğer itopya 3050 + anakart verecek olsa o şekilde listelerdi ama adamlar sadece 3050 listeleyip anakartı ekstra gönderdiler yani muhtemelen abdullah arayıp yanına anakart verelim ücretini ben verecem ona göre de forumda açıklamaya yapacam demiştir. Velhasıl itopyayı arayıp yanına şirketin cebinden anakart koydurttuğuna inanan varsa biraz saftır.4500TL'ye anakart+rtx 3050 sattı bu adam? sence yapamaz mı?
Arkadaşında dediği gibi 4500TL'ye anakart+rtx 3050 çıkardı. Onun için imkansiz olmazFiyatları abdullahın belirlediğini sanman cidden komik. İtopya kaça uygun görürse o fiyata çıkar.
Reis inşallah rx6500 xt değildir 3 saat yol gidicem , rtx3050 akar![]()
Fiyatları abdullahın belirlediğini sanman cidden komik. İtopya kaça uygun görürse o fiyata çıkar.
abi yapma yanarız
Ağam bizlen eğlenir
6500 XT yi zoom yapa yapa gösterdi belliki sistem 6500 XT artıkArkadaşlar @Abdullah Hacıgül instagram da 2 fanlı rtx 3050 kutusunun 1 fanlı rtx 3050 küçük olması fln demiş ama bence bize buradan bize bir mesaj varAlıntıyı görüntüle
Kanka sence orta sekment bir pc'de 6500xt olması mümkün mü? Korkutmayın insanı gece gece ☹6500 XT yi zoom yapa yapa gösterdi belliki sistem 6500 XT artık
O anakartların son anda 3050 lere dahil edildiğini ve abdullahın o anakartların parasını ödediğini düşünüyorum. Çünkü eğer itopya 3050 + anakart verecek olsa o şekilde listelerdi ama adamlar sadece 3050 listeleyip anakartı ekstra gönderdiler yani muhtemelen abdullah arayıp yanına anakart verelim ücretini ben verecem ona göre de forumda açıklamaya yapacam demiştir. Velhasıl itopyayı arayıp yanına şirketin cebinden anakart koydurttuğuna inanan varsa biraz saftır.