Donanım Arşivi rtx 3050 paylaşımı !

Orta diyor 3050ye adam kendisi giriş seviyesi demişti sanki 🤨

Değil. ama abdullah abi böyle şeyler yapmayı seviyor. bence şuanda bunu attıktan sonra forumda konuşulacakları izlemek için aktif (sadece bir komplo teorisidir :))
Olabilir ben bekleyeceğim sistemi umarım güzel birşeyler olur

Karışık gelme ihtimali de var. RTX 3050 & RX 6500 XT ikilisinin sistemde.

4500TL'ye anakart+rtx 3050 sattı bu adam? sence yapamaz mı?
O anakartların son anda 3050 lere dahil edildiğini ve abdullahın o anakartların parasını ödediğini düşünüyorum. Çünkü eğer itopya 3050 + anakart verecek olsa o şekilde listelerdi ama adamlar sadece 3050 listeleyip anakartı ekstra gönderdiler yani muhtemelen abdullah arayıp yanına anakart verelim ücretini ben verecem ona göre de forumda açıklamaya yapacam demiştir. Velhasıl itopyayı arayıp yanına şirketin cebinden anakart koydurttuğuna inanan varsa biraz saftır.

O anakartların son anda 3050 lere dahil edildiğini ve abdullahın o anakartların parasını ödediğini düşünüyorum. Çünkü eğer itopya 3050 + anakart verecek olsa o şekilde listelerdi ama adamlar sadece 3050 listeleyip anakartı ekstra gönderdiler yani muhtemelen abdullah arayıp yanına anakart verelim ücretini ben verecem ona göre de forumda açıklamaya yapacam demiştir. Velhasıl itopyayı arayıp yanına şirketin cebinden anakart koydurttuğuna inanan varsa biraz saftır.
:kekw:

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,496
Üyeler
190,923
Son üye
Nurunalenur
Geri