Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
Adam sormuş yapmamış
SeverizŞimdi donanım arşivi instagram hikayesinde paylaşmış rtx 3060 ti gddr6x sistem geliyor ne zaman çıkacağını görmedim
Video inceleme videosuymuş
Hazır sistemlerde ekran kartı ve işlemci hariç diğer bileşenler genelde çok markalar bileşenler olmazBen zaten 15-16dan aşşağı beklemiyorum. Ama yani sürekli ekran kartı almıyoruz sonuçta daha iyi anakartlı psulu ekran kartlı gelicek 16nın üstüne çıkmadığı sürece onu tercih ederdim gene sağlık olsun
Piyasayı yükseltmeye mi çalışıyorsunuz anlamadım keşke 13e gelir diyip önünüze baksanızaben 3060ti 'dan bahsetmiyorum. Bizim aldığımız sistemden bahsediyorum ben 1tb olanı 12000'e aldım. şuan 12bine öyle bi sistem yok. bunun 14k'ya geleceğini kim söyledi abdullah öyle bir şey demedi bile olsa mükemmel olur ayrıca sistem inceleme videosu imiş. donanım arşivinin sistemi değil yani. Yeni güzel bi sistem aldın güle güle kullan. hele 1080p'de asla üzmeyecek bir sistem.
dostum olsa keşke diyorum. Çok isterim. Keşke değil 13'e 13999'a gelse.Piyasayı yükseltmeye mi çalışıyorsunuz anlamadım keşke 13e gelir diyip önünüze baksanıza
Keşke sizin sistemi alsaydım da bu kadar beklemeseydim diyorum şahsen.
O sistemin fiyatı 12K değil 15-16K ben yaptığım için 12K oldu lütfen hatları karıştırmayalımYa iyide 3060la 3060ti arasında %20 fark var. Şahsen bilsem 2k fazla verirdim (12.5dan aldım)
Boş 8GB bu Gpu için çok çok yeterli sadece rakamları ezberliyorsunuz pratiğiniz yok15.399tl tahminim. 3060ti max 9k etmeli (o da 6x modelleri) ama utanmadan hala 8gb vramli giriş seviye kart olarak kabul edilen şu kartları 11bine vs satıyorlar. Yurt dışında artık 8GB VRAM giriş seviye kabul ediliyor. Siz kabul edin veya etmeyin. 12GB VRAM ise orta seviye başlangıcı. 3060ti keşke 12gb çıkarsalardı of nvidia of :/ 1080p de biraz yine iş görebilir özellik vs düşürürseniz 1,2 yıl.
Ama 3060 ti gddr6x modeline 8gb vram gerçekten az bence 10gb olmalıydıBoş 8GB bu Gpu için çok çok yeterli sadece rakamları ezberliyorsunuz pratiğiniz yok
Hocam forumdan takip edenlere info verseniz ucundanBoş 8GB bu Gpu için çok çok yeterli sadece rakamları ezberliyorsunuz pratiğiniz yok
Reis eyvallah o anlamda demedim. Alma şansım olsa 3060tilı sistemi bekler o çıkacağı fiyattan onu alırdım anlamında dedim. Bilmiyorum sizlerde aynı düşünüyomusunuz 3060 ortalama seviye bi ekran kartı ama 3060ti üst seviye başlangıcı denilebilicek bi kart benceO sistemin fiyatı 12K değil 15-16K ben yaptığım için 12K oldu lütfen hatları karıştırmayalım
Teşekkürler sistem için ona lafım yokO sistemin fiyatı 12K değil 15-16K ben yaptığım için 12K oldu lütfen hatları karıştırmayalım