- En İyi Cevap
- 4
fazlasıyla yeterliAma 3060 ti gddr6x modeline 8gb vram gerçekten az bence 10gb olmalıydı
fazlasıyla yeterliAma 3060 ti gddr6x modeline 8gb vram gerçekten az bence 10gb olmalıydı
Şimdi donanım arşivi instagram hikayesinde paylaşmış rtx 3060 ti gddr6x sistem geliyor ne zaman çıkacağını görmedim
Video inceleme videosuymu
Kaç tl kral ona göre bankaya gidip yatırim yarınfazlasıyla yeterli
dostum ısı değerleri hakkında ne düşünüyorsun3060ti gddr6x ben kullanıyorum, canavar gibi.
sistemin yan parçaları da önemli ben da-c2’yi almak istiyordum ama alamadım bu güzel bi fiyat oluyorsa kaçırmak istemem şahsen
Mesaj otomatik birleştirildi:
dostum ısı değerleri hakkında ne düşünüyorsun
kullandığın gddr6x hangi marka3060ti gddr6x ben kullanıyorum, canavar gibi.
Gigabyte Eagle 3 fanlı modeli. Benim oynadığım 1080p ultra oyunlarda 60c-61 görüyor. Fakat incelemelerde 75 lere çıkıyormuş. Ben 2 haftadır gayet memnunum.dostum ısı değerleri hakkında ne düşünüyorsun
kullandığın gddr6x hangi marka
anladım dostum asus dual gddr6x çift fanlıydı herhalde bakalım onun ısı değerleri nasıl olacakGigabyte Eagle 3 fanlı modeli. Benim oynadığım 1080p ultra oyunlarda 60c-61 görüyor. Fakat incelemelerde 75 lere çıkıyormuş. Ben 2 haftadır gayet memnunum.
Hocam Dualse bence soğutması iyidir. Eski dual ler çok ısınıyordu ama 1-2 senedir çıkan dual ler ısınmıyor.anladım dostum asus dual gddr6x çift fanlıydı herhalde bakalım onun ısı değerleri nasıl olacak
güle güle kullan bu arada
Mübarek insan bide render odaklı toplama pc yap hep aynı şeyler yapıyonSistem mi yapmışım? heee
Dostum VRAM okadar önemseme bana kalırsa en son bakılacak şey HD7850 1GB vs GT710 2GB desem hangisi daha yüksek pelformans verir sence? Okadar VRAM önemsemeyin önemli olan içinde kullanılan Chipin kalitesi ve malzemelerin dayanıklılığı. Teşekkürler.Ama 3060 ti gddr6x modeline 8gb vram gerçekten az bence 10gb olmalıydı
15.399tl tahminim. 3060ti max 9k etmeli (o da 6x modelleri) ama utanmadan hala 8gb vramli giriş seviye kart olarak kabul edilen şu kartları 11bine vs satıyorlar. Yurt dışında artık 8GB VRAM giriş seviye kabul ediliyor. Siz kabul edin veya etmeyin. 12GB VRAM ise orta seviye başlangıcı. 3060ti keşke 12gb çıkarsalardı of nvidia of :/ 1080p de biraz yine iş görebilir özellik vs düşürürseniz 1,2 yıl.
3060ti 1080p için kral kartlardan biri, ultra ayarlarda neredeyse hiçbir oyunda 8gb vram kullanımına ulaşamaz. Millet 3060ti la hatta 3060 la 1440 pde bile oynuyo. 1080p de rahat rahat 3 yıl üzmeden götürür daha altı olmaz üstünü bilemem15.399tl tahminim. 3060ti max 9k etmeli (o da 6x modelleri) ama utanmadan hala 8gb vramli giriş seviye kart olarak kabul edilen şu kartları 11bine vs satıyorlar. Yurt dışında artık 8GB VRAM giriş seviye kabul ediliyor. Siz kabul edin veya etmeyin. 12GB VRAM ise orta seviye başlangıcı. 3060ti keşke 12gb çıkarsalardı of nvidia of :/ 1080p de biraz yine iş görebilir özellik vs düşürürseniz 1,2 yıl.