Başarı sevgiyle doğru orantılıdır. 800 bin e yakın abone hemde bireysel bir kanal için.Sistemlerin güzel bizde güzellikten faydalanıyoruz. BAŞARILARININ DEVAMINI DILERIMDeğerli arkadaşlar yerine, zamanına ve piyasasına göre sizden sistemlerim hakkında görüşlerinizi istiyorum. Eksiğim gediğim varsa size daha iyi içerikler yapmak için kendimi düzeltmek isterim. Sevgiler
Alıntıyı görüntüle
Abi yakın zamanda rtx 2070s sistem toplayabilir misin saygılar. Bu arada sistemlerinin üstüne yok..Değerli arkadaşlar yerine, zamanına ve piyasasına göre sizden sistemlerim hakkında görüşlerinizi istiyorum. Eksiğim gediğim varsa size daha iyi içerikler yapmak için kendimi düzeltmek isterim. Sevgiler
Alıntıyı görüntüle
Reis DA-El Capitan almış bulunmaktayım fakat işlemci kullanımı ile ilgili sorunlar yaşıyorum bir el atta incehesaptan göremediğim desteği senden alayım. Biliyorum senin görevin bu değil ama işin ustalarından yardım almak açıkçası güzel olur.Değerli arkadaşlar yerine, zamanına ve piyasasına göre sizden sistemlerim hakkında görüşlerinizi istiyorum. Eksiğim gediğim varsa size daha iyi içerikler yapmak için kendimi düzeltmek isterim. Sevgiler
Alıntıyı görüntüle