Neler Yeni

Donanım Arşivi Sistemlerini Nasıl Buluyorsunuz?

mustafa34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Mustafa
Sevgili Abdullah kardeşim legend is back bir MD-2 sistem bekliyoruz. Artık kır şu kendi efsane rekorunu üstadım 🙋🏽‍♂️

Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Mert
Değerli arkadaşlar yerine, zamanına ve piyasasına göre sizden sistemlerim hakkında görüşlerinizi istiyorum. Eksiğim gediğim varsa size daha iyi içerikler yapmak için kendimi düzeltmek isterim. Sevgiler

Alıntıyı görüntüle
Fotoğrafta görünen sistemi satın aldım gelmesini bekliyorum ve birçok yerden yazdım ram ler için cl16 değerini nasıl düşürülür adlı bir video istiyoruz veya açıklama . Gerçekten bunu merak eden birçok insan var ve cevap verirsen sevinirim.

Uğur Yıldız

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
480
İsim
Uğur Yıldız
Diğer kanalların yapmış olduğu sistemlere göre daha ucuz fiyata ve olabilirse de hediyeli :) sistemler yapmaya çalışıyosun prim değilde tamamen insanların kullanımına uygun ve yararına işler yapmayı tercih ediyosun ve bizde bu özelliğin için seni çok seviyoruz ❤

softwaredevelopers

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Ahmet Şanver
Sistemler her zaman çok iyi. Ama artık üst seviye bir pc toplaması da bekliyoruz. Doların yüksek olması bazı kişilerin imkânının kısıtlı olması dikkat ettiğiniz şeyler orası kesin ancak yine de üst seviye alabilecek durumda olanlar var. Başarılarınızın devamını diliyorum

Oxygennrs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Bedrettinx
Bir masaüstü pc kullanıcısı olarak. Topladığın ve incelediğin sistemler gerçekten güzel. Ancak geçen arkadaşıma laptop aldık. Kanalın altını üstüne getirdik. Ancak laptop incelemelerin biraz eksik. Daha fazla laptop incelemeni öneririm. Malum iş hayatında masaüstünden çok laptoplar daha ön planda. İnsanlar hem işte hem de akşam evde rahatça kullanabilecekleri laptop arıyorlar. Bunu şundan söylüyorum trde senin gibi güzel ve ayrıntılı laptop inceleyen kanal görmedim.
Örnek vermek gerekirse asus tuf serisinin muhakkak incelemenmesi gerekiyor bence.

epalo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Durmuş T.
Gayet iyi fiyat performans oranı yüksek.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Abi bu sorumu? Sistemlerin tam bir F/P.

Bu arada;
CS&GO için sistem toplarsan iyi olur (Ekran kartı yerine İşlemci ağırlık vererek).

T.P.G.

80+ Titanium
Aslında bazen SSD'ler (çoğu zaman) sıkıntılı oluyor maalesef SU630-650 Toshiba OCZ TR200 yerine başka SSD'ler kullanabilirsen çok daha iyi olabilir bence.

Rumuz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Umut
Türkiye'ye Fiyat/Performans kelimelerini tam anlamıyla öğretip ve uygulayan ADAM gibi ADAMSIN <3
DA-Sistemlerini bekliyoruz.

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Sumru Avci
Soyle soyliyim ben sitenizi ilk defa masaustu bilgisayar alacagim icin izlemeye basladim. Ve kendim toplamaya heveslendim. Benim ilk sorunum butun videolarinizin f/p olmasi. Cunku durumum var, ama yeni nesil bir anakartli sistem nadiren goruyorum videolarda. Yuksek butceli sistem videolari 2 tane falan var, artarsa iyi olur bence cunku iyi parcalar hep tek urun inceleme veya karsilastirma olarak ele aliniyor. Ayrica ilk defa sistem toplayacak biri olarak, parcalarin detayli( gercekten detayli) montajlari hakkinda kisa icerikler de iyi olabilir. Kisaca butce konusunda bence yelpazeyi biraz genisletebilirsek guzel olur. Hep 10.000 tl alti veya 25000 tl ustu yerine biraz da 15 bin tl lik 20 bin tl lik sistemler gormek isterim ben.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,004,571
Üyeler
159,176
Son üye
emre973728
Top Bottom