Neler Yeni

Ana Konu 🔥🔥🔥 DONANIM ARŞİVİ V6 YAYINDA 8799 TL i3 12100f-RTX2060

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,327
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
@Abdullah Hacıgül
Abi Milletin piyasadan haberi yok. GT2 kullanıcısıyım ve şu saatten sonra 9999 TL ye 5500 ve rx 6600 geleceğini asla düşünmüyorum.
Adam 12999 TL 3060TI Ve 12400F Diyor .D
V serisinde amaç zaten düşük bütçe. Rx6500XT li bir sistem olma ihtimali olabilir mi?
Tahminim bu yöndedir.
Benim için sınır yok AMA kimseye de al satta para kazanacak diye veya aç gözlülüğüne sebep emeğime laf ettirmem.

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,327
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Yada 2. ele düşerse ürünün tüm garantisi iptal olur bu daha caydırıcı bir yöntem olur bence.
bu biraz zor tek tek firmaları aramaktansa tek satış firmasıyla iş halledilebilir çünkü internetten alırken hepimiz bu satış sözleşmelerini kabul etmiş sayılıyoruz

edm321

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
edm321
bu biraz zor tek tek firmaları aramaktansa tek satış firmasıyla iş halledilebilir çünkü internetten alırken hepimiz bu satış sözleşmelerini kabul etmiş sayılıyoruz
Dediğiniz daha matıklı gelmeye başladı aslında 6 değilde 3 daha makul gibi.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,610
İsim
uwu
Abi tek isteğim işlemci özelleştirmesinde 12400f in olması Da gt2intel sistemini kullanıyorum memnunum

mertxan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Mertcan Kör
Benim için sınır yok AMA kimseye de al satta para kazanacak diye veya aç gözlülüğüne sebep emeğime laf ettirmem.
Reis verdiğin emekleri,cıkarttığın sistemlerden bizzat bizler görüyoruz. Bu tarz insanlara sinirlenme boşver it ürür kervan yürür hesabı biz yolumuza bakalım zaten dolar düştü fiyatlar böyle oldu diyen birisi ne enflasyondan anlar ne dolardan ne satıştan ne piyasadan boşver..

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,610
İsim
uwu
Abi tek isteğim işlemci özelleştirmesinde 12400f in olması Da gt2intel sistemini kullanıyorum memnunum
Babam iş için pc alacak al satıcı değilim yanlış anlasılmasın öğle arası okuldan eve geldim bi foruma girim dedim.

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,327
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
sistemi görmeden yorum yapmaları saçma zaten sistem netleşince story geliyor ortada bir emek var ben gitsem pazarlık yapsam bana hiç bir şekilde çıkan sistemin fiyatını vermezler beğenen alır beğenmeyen almaz ki zaten ilk 10 dakikada tükeniyor

Silinsin

80+ Silver
@Abdullah Hacıgül
Abi Milletin piyasadan haberi yok. GT2 kullanıcısıyım ve şu saatten sonra 9999 TL ye 5500 ve rx 6600 geleceğini asla düşünmüyorum.
Adam 12999 TL 3060TI Ve 12400F Diyor .D
V serisinde amaç zaten düşük bütçe. Rx6500XT li bir sistem olma ihtimali olabilir mi?
Tahminim bu yöndedir.
ah lan sen yukarda ki adama atılan cevaba nazaran yazdığımı anlayamadın mı tüh :D kredi kartın da limit yok çıksa ben üzülürüm sen düşün :D

Musat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Musa
Ben o eşiği geçeli çok oldu DA imzalı sistemi has kaliteli kadir kıymet bilen kitleme yapıyorum keyif alacak iş yapıp kitlemle keyif almak istiyorum. Al sat yapıp daha fazla para kazanmak için burada fiyat öldürüp hakaret eder gibi yorum yazan tiplere saygım yok.

Nasıl bir iki saat sonra link koyma, stokları mağazalara yayma yönetemini bulduysam. bunların önünü daha linke tıkladıkları anda kesecek yöntem de var. Ama siteler uygulamakta biraz zorlanıyor biraz daha zamanı var gibi.

Ya bak al sat yapıyorsan da sessiz ol değil mi? artık olay bırak sessiz olmayı terbiyesizliğe vardı adam bana işlemci 200 TL ucuzladı hakkı bu diye 15K'ya toplanan sistemi 10K yap diye saygısızca terbiyesizce yorum yapıyor. Bak nasıl sinirlendiğimi tahmin edemezsiniz bu tipler yüzünden psikolojim bozuldu aylardır sistem yapmayı bıraktım neredeyse Pazar günü yapacağım sistemi iptal edecek noktaya geldim.

Hayır "10K'ya sen yaparsın" şeklinde azıcık kibar yorumlara da okeyim. Adam bana şart koşuyor şöyle şöyle olacak böyle böyle olacak yoksa FP olmazmış. Kalk defol tek tek 15K'ya topla senin neyine
Usluplari yanlış sana minnet etmesi gerekir.. Bak ben duzgunce yazdim oraya sen yapınca çıta yükseliyor beklenti yüksek diye. Beni admin yapabilirsin yaş:30 😅😅😂

wincenzo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
H.K
@Abdullah Hacıgül abi senden ipucu bekliyoruz senin taktirine bırakıyoruz. Haftasonu gelecek sistem fiyat olarak kaç bandında gpu nvidiamı olacak yoksa amdmi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,313
Üyeler
167,090
Son üye
SeyitAkdağ
Top Bottom