Neler Yeni

Ana Konu 🔥🔥🔥 DONANIM ARŞİVİ V6 YAYINDA 8799 TL i3 12100f-RTX2060

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Benim alsat yapmamla ne alakası var yorumunuza istinaden söylesim hep agresif geliyorsunuz ne bu sinir anlamadım
Ya arkadaşım benim konumdan uzak dur hani akıl veriyosun ya işlemci şu fiyattı şimdi şu fiyat diye kalk git tek tek topla al aylardır sistem yapmıyor oluşumun da sebebi senin gibi kişiler sizin gibi doyumsuz arkadaşlardan yıldım. Senin önüne bariyer koyan mı var git o verdiğin akılla 1700'e 12100F'ini al! adama bak kime neyin aklını veriyor.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Hacim sende sakın ol seni suclamiyor kimse fiyatlar karışık haklısın. Ama Sen sistem yapacağın zaman beklentimiz yüksek oluyor çünkü işin kralı sensin. Bu beklenti senin gururlandirmali senin için güzel bisey demekki insanlar senden en iyisini bekliyor.
Ben o eşiği geçeli çok oldu DA imzalı sistemi has kaliteli kadir kıymet bilen kitleme yapıyorum keyif alacak iş yapıp kitlemle keyif almak istiyorum. Al sat yapıp daha fazla para kazanmak için burada fiyat öldürüp hakaret eder gibi yorum yazan tiplere saygım yok.

Jankanbe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
Emirhan özaydın
Yanlış Bilgilendirme
Ben o eşiği geçeli çok oldu DA imzalı sistemi has kaliteli kadir kıymet bilen kitleme yapıyorum keyif alacak iş yapıp kitlemle keyif almak istiyorum. Al sat yapıp daha fazla para kazanmak için burada fiyat öldürüp hakaret eder gibi yorum yazan tiplere saygım yok.
Hakaret etmedim yaptığınız işe sayı duyuyorum kimse fp kasalar çıkarmıyorsunuz da diyemez alsat çı falan değilim kimse fiyatı öldürmüyor hakkı neyse onu söylüyor kimse size bu kelimeleri forumda söyleyecek cesareti bulamazken siz istediğiniz şekilde hakaret ediyorsunuz aynı yorumları diğer forumlarda sizinle aynı mesleği yapan kişilere yaptığımızda böyle cevaplar almıyoruz

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,119
İsim
Semih
Benim alsat yapmamla ne alakası var yorumunuza istinaden söylesim hep agresif geliyorsunuz ne bu sinir anlamadım
Hem adamın yaptığı sistemlerden para kazanıp hemde pahalı yapıyorsun diye eleştiriyorsunuz :D

Jankanbe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
Emirhan özaydın
Hem adamın yaptığı sistemlerden para kazanıp hemde pahalı yapıyorsun diye eleştiriyorsunuz :D
Daha şimdiye kadar hiç sistemini almadım satmadımda la kim beni alsatçı ilan etti 2 tane sistem alıp sattık diye

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,274
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
Daha şimdiye kadar hiç sistemini almadım satmadımda la kim beni alsatçı ilan etti 2 tane sistem alıp sattık diye
Hocam bir sistem çıksın ortalığı neden geriyorsunuz beğenirseniz alırsınız beğenmezseniz almazsınız bir bekleyin bir sabredin

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Forumdaki bu kitleyi yakında tamamen temizleyeceğim adam al sat işinden para kaldırmak için bizim sistemleri çöp parasına çekmeye çalışıyor. Bunlara sabredelim de emeğimizin içine mi pislesinler? Ama formül yolda yakında bunların hiçbiri bu işten 5 kuruş kazanamayacak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
serdar doğan
Ya arkadaşım sus sen al sat yapıcan diye saçma sapan yorumlarına maruz kalmak zorunda değilim. Madem bu kadar kolay tek tek topla al boş boş konuşma.

Özellikle senin gibi arkadaşların alamaması için özel yöntem geliştirip piyasa ile paylaşıcam siz yorumda yazdığınız kadar kolay olan bu işi tek tek toplayıp yapv
hocam aslında sizin yaptığınız sistemden yılda 1 veya 2 kere alabilecek bir kişi. al sat yüzünden ihtiyacı olanlar alamıyor.

Aaahmt

80+ Silver
Forumdaki bu kitleyi yakında tamamen temizleyeceğim adam al sat işinden para kaldırmak için bizim sistemleri çöp parasına çekmeye çalışıyor. Bunlara sabredelim de emeğimizin içine mi pislesinler? Ama formül yolda yakında bunların hiçbiri bu işten 5 kuruş kazanamayacak.
Abi eğer böyle bir sistem olursa nice gencin duasını kazanırsınız. Sadece kendimden örnek vereyim yıllardır Abdullah abiyi takip ederim eskiden çıkarılan sistemler nasip olmamıştı belki bu nasip olur diye ayın 6sında telefonda nöbet bekleyeceğim 😁

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar , Ekran Kartı
Discord
DocToR#3732
Reis @Abdullah Hacıgül okuldaydım açıklamalara bakiyim dedim. Çıldırmışsın noluyorr :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,004,054
Üyeler
159,098
Son üye
ncp123
Top Bottom