Knk buğulu görüntüde ekran kartının modelinin yazdığı kısım uzun beyaz çizgi gibi duruyor o yüzden 1660 super1660 super değil 1660 ti olcak ekran kartı çekilen tweak 2 yazısı kutunun üst tarafından çekilmiş bir fotoğraf bu da 1660 ti da var super de üstünde yazmıyor
2-3 bin TL falandır herhalde hatırlayamıyorum tam. Ama o dönemlerde ekran kartları çok değerliydi.bunun ayarında bir sistem yani orta segment
bende öyle düşündüm ama değil gpu tweak 2 yazısını attı abdullah konudada var bu görsel kutunun üstünden çekilmiş bir görsel ve bu yazı sadece 1660 tinin kutusunda var 8 dk sonra görürsünKnk buğulu görüntüde ekran kartının modelinin yazdığı kısım uzun beyaz çizgi gibi duruyor o yüzden 1660 super
Beyler o zaman sistemin özelleştirme seçenekleri olabilir1660 supere çok benziyordu kutunun önünden bakınca ama o tweak 2 görseli ile bağdaşan tek fotoğraf 1660ti
Hocam hepsi bence özelleştirebilme seçenekleri olabilir1660ti değilse ben bu işi bilmiyorum usta
onlar cacık oluyor.Hocam hepsi bence özelleştirebilme seçenekleri olabilir
helal be hocam baktım haklısınbende öyle düşündüm ama değil gpu tweak 2 yazısını attı abdullah konudada var bu görsel kutunun üstünden çekilmiş bir görsel ve bu yazı sadece 1660 tinin kutusunda var 8 dk sonra görürsün
Sen sus 1660 diyodun1660ti değilse ben bu işi bilmiyorum usta