psu su belirsiz anakart modeli markasi belirsiz sacma sapan gamegara j sistemleri indirime giriyor
stok durumuna göre degistigini belirtiyorlar. yani o esnada ne mevcutsa onu gönderiyorlar kesinligi yok.Soru cevap kısmında modelleri yazıyor genelde belirsiz falan değiller.
hocam bunun özellikleri yazıyor fakat 19 eylül tarihli şuanda kim bilir hangi parçalar var sistemdeyok bileşenleri soruyla cevaplamışlar
Alıntıyı görüntüle
Yarın vatandan 25K ya bile bulabilirsin benzerini ama 3 taksit olur karar senin. 10 taksit yaptırmak şart bence bu sistemlerin mantıklı olması için.5060 sistemi aldım beyler 30 bine. Sizce zararda mıyım? Kartıma taksit yapan tek yer burasıydı, 6 taksite alabildim.
Vade farksız 12 taksitli toplayamıyorsun. Peşin fiyatı ile karşılaştırmayın taksitli sistemler ile karşılaştırın.ASASDAS aga bunalr bizle alay ediiir bizde topluyoruz bu paralara.
vatanda kampanya sistem olur mu hocam 7500F 5060ti 16gb falan veya sadece ekran kartlarında indirim olur mu ?Yarın vatandan 25K ya bile bulabilirsin benzerini ama 3 taksit olur karar senin. 10 taksit yaptırmak şart bence bu sistemlerin mantıklı olması için.
Vatan duyuru yapmadı 11.11 için.Yarın vatandan 25K ya bile bulabilirsin benzerini ama 3 taksit olur karar senin. 10 taksit yaptırmak şart bence bu sistemlerin mantıklı olması için.
PSU'nun pek iyi olduğunu sanmıyorum. Vento'nun kendi modeli olması lazım kasadakinin.5060 sistemi aldım beyler 30 bine. Sizce zararda mıyım? Kartıma taksit yapan tek yer burasıydı, 6 taksite alabildim.
Vade farksız 12 taksitli toplayamıyorsun. Peşin fiyatı ile karşılaştırmayın taksitli sistemler ile karşılaştırın.
FSP Hyper 650W var yine.PSU'nun pek iyi olduğunu sanmıyorum. Vento'nun kendi modeli olması lazım kasadakinin.
Vento'daki PSU'da iyi değil sanırım. O kasada Vento'nun kendi adı altında çıkardığı güç kaynağını kullanıyor olması lazım ve 12v hattında kayıp var bayağı.![]()
Game Garaj Prime S22 AMD Ryzen 5 5600 16GB RAM 1TB SSD RTX5060 FreeDOS Oyuncu Tavsiye Sistem - Fiyatı, Yorumları
Game Garaj Prime S22 AMD Ryzen 5 5600 16GB RAM 1TB SSD RTX5060 FreeDOS Oyuncu Tavsiye Sistem yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Al bak burdan. RAM dışında kötü parça yok. Hepsi hazır sistem seviyesinde.![]()
Game Garaj Elite S7 AMD Ryzen 5 7500F 32GB RAM 1TB SSD RTX5070 FreeDOS Oyuncu Tavsiye Sistem - Fiyatı, Yorumları
Game Garaj Elite S7 AMD Ryzen 5 7500F 32GB RAM 1TB SSD RTX5070 FreeDOS Oyuncu Tavsiye Sistem yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Emin misin? Farklı bir videodan ben ventoyu görmüştüm.FSP Hyper 650W var yine.