DeSouzab
80+
- Reaksiyon skoru
- 78
9070xt yok mu abiii amazonda var Game Garaj Elite S15 hb de niye yok bu
9070xt yok mu abiii amazonda var Game Garaj Elite S15 hb de niye yok bu
45 46 ya zaten tek tek kendin toplasan da 5060ti 16gbli sistem toplanıyor ki düzgün bir indirim yok ve parcalari da o kadar iyi degil ama taksit mevzusu nedeniyle almak istersen olur.ciddi mi diyorsun yarında alamasam biter benim için
Alakası yok RAM ve SSD fiyatları, kimse bindirime taksit yapmadı akakçeyi gez ramlere bakTek artısı taksit başka bişey yok35k idi 9060xt cuma günü incehesapta(özelleştirilmiş)
9060 bu 7800x3d ve 9070xt bakıyordum ben
Hocam önerdiğiniz laptop var mı? 60 bin civarınaAlakası yok RAM ve SSD fiyatları kimse bindirime taksit yapmadı akakçeyi gez ramlere bak
Yarın vatan sistem yapar mı hocammCl46 ları felan görünce bu sistemlerden uzak durmayı tercih ettim illaki vatan itopya yapacaktır gamegaraj bu sektorde yeni daha iyileri gelir
tabi reklam için yinede teşekkürler
PSU eğer FSP ise kötü değil. 5070 içinde geçerli bu durum. AT750'de kötü durmuyor. RAM kısmıda nazar boncuğu olabilir.arkadaslar harbi anlayan insanlar yazabilir mi sistemin parcalarinin uyumu falan nasil 3 aydir falan aldim alicam derken gözümün önünde artiyor fiyatlar napmaliyim cl46 ram cok kötü diyeninden psu berbat diyenine kadar her sey var