Ana Konu 🔥Donanım Arşivi Vade Farksız Taksitli Sistemler🔥RTX 5060 / RTX 5060 Tİ / 9060 XT / RTX 5070 / RTX 5080

5070 'li sistem için 52 bin lira deniyordu ancak HB 'da da 55 bin lira gözüküyor

var mı bir şeyler? oem olarak

ciddi mi diyorsun yarında alamasam biter benim için
45 46 ya zaten tek tek kendin toplasan da 5060ti 16gbli sistem toplanıyor ki düzgün bir indirim yok ve parcalari da o kadar iyi degil ama taksit mevzusu nedeniyle almak istersen olur.

Ben bi 5070 sistemi biraz begendim parcalari biraz daha düzgün

taksit miktarı düşük olması için alınabilecek sistemler fakat ilk birkaç ay daha fazla ödeyerek daha kaliteli parçalarla toplanabilir. daha kaliteli parça olunca da fiyatı az da olsa artıyor. çok ümitlendiydim fakat bu hazır sistemlerin kötü yanı da parçaların olabilecek en düşük seviyede tutulup satılması.

Tek artısı taksit başka bişey yok :) 35k idi 9060xt cuma günü incehesapta(özelleştirilmiş)
Alakası yok RAM ve SSD fiyatları, kimse bindirime taksit yapmadı akakçeyi gez ramlere bak

arkadaslar harbi anlayan insanlar yazabilir mi sistemin parcalarinin uyumu falan nasil 3 aydir falan aldim alicam derken gözümün önünde artiyor fiyatlar napmaliyim cl46 ram cok kötü diyeninden psu berbat diyenine kadar her sey var

Peşin fiyatına 12 taksit yazıyor ama tıklayınca maksimum 10.Axess’e 12 taksiti kaldırdılar mı acaba?

arkadaslar harbi anlayan insanlar yazabilir mi sistemin parcalarinin uyumu falan nasil 3 aydir falan aldim alicam derken gözümün önünde artiyor fiyatlar napmaliyim cl46 ram cok kötü diyeninden psu berbat diyenine kadar her sey var
PSU eğer FSP ise kötü değil. 5070 içinde geçerli bu durum. AT750'de kötü durmuyor. RAM kısmıda nazar boncuğu olabilir.

7800x3D 5070ti 78K ilk sistem alınırmi parçaların ozellikleri iyi mi? beyler

Geri