Sen de yanlış anlaşılmayacak şekilde yaz ki böyle bir durum olmasın. Uzatmayın konuyu.Sen de yanlış anlama o zaman.
Sen de yanlış anlaşılmayacak şekilde yaz ki böyle bir durum olmasın. Uzatmayın konuyu.Sen de yanlış anlama o zaman.
ters yerinden kalkmışYouTube çöktü canım benim.
Yanlış olarak algılayabiliyorsan doğru olarak da algılayabilirsin.Yanlış anlatılan bir şeyi nasıl doğru anlayabilirim?
Attı kardeşim attı. Azıcık sabırlı olun...Yanlış olarak algılayabiliyorsan doğru olarak da algılayabilirsin.
İddialı story atıyor ve gecikiyor ya hani. Biz de meraklanıyoruz.
Meraklandığımız bir şeylerde sürekli aksilikler meydana gelir ya hani o manada sitem ettim gibisinden yazdım.
Doğrusunu anlayabilmen için açıklama.
Doğru olarak algılayabilmem için doğru şekilde yazman gerekiyor, neyse uzatma.Yanlış olarak algılayabiliyorsan doğru olarak da algılayabilirsin.
İddialı story atıyor ve gecikiyor ya hani. Biz de meraklanıyoruz.
Meraklandığımız bir şeylerde sürekli aksilikler meydana gelir ya hani o manada sitem ettim gibisinden yazdım.
Doğrusunu anlayabilmen için açıklama.
Evet haklı çıktım. Tabi bazılarının işine yarayabilir.Ultra multra yükselmeyeceğiz bence.
Konuyu nereden biliyon usta?Vamış zaten bu konu hakkında yazı, ama videodan daha çok kişi bilgilenebilir.ModArt PC - Teknolojiyi Görsellikle Buluşturanların Adresi
Türkiye'nin en güncel teknoloji sitesi ''ModArt PC'' bilim, gündem, mobil, internet, medya, donanım, yazılım, oyun ve daha fazla içerik ile sizlerlewww.modartpc.com