FightForHonor
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 33
Etiketleyelim bari.
@Mehmet Yılmaz
@Mehmet Yılmaz
Müsait olunca görecektir.Etiketleyelim bari.
@Mehmet Yılmaz
CSS üzerinden ekstra kod ekleyip çıkartamıyor muyuz hocam?Gecenki gonderide de belirttim. Onemli olan bunu Xenforo'nun kod dizilimini bozmadan uygulamak.
Keşke o kadar kolay olsaCSS üzerinden ekstra kod ekleyip çıkartamıyor muyuz hocam?
Keşke o kadar kolay olsa
Oha mükemmel olmuş ben çok beğendim inşallah yaparlarMerhabalar, forum içinde sağ üst kısımda bulunan kullanıcı kısmını kendimce değiştirdim.
Görüşlerinizi, yapıcı eleştirilerinizi bekliyorum.
Not : Eğer siteye eklenecek olursa, site üzerinde görünüşünü CSS ile düzeltilebilir.
Not 2 : XD ile tam görsel çıktısı nasıl alınıyor bilmediğim için site üzerindeki görünüşü kötü oldu bilginize.
Teşekkürler.Oha mükemmel olmuş ben çok beğendim inşallah yaparlar
Biz default tema kullanmiyoruz. Oldukça pahalı ve detayli bir tema kullaniyoruz.Extra.css'in üzerinden yapamıyor muyuz
Yaptıklarım sadece bunlar değil, belki onları beğenmeyebilirsin.Abdullah abi bu çocukta ışık var parlıyor hatta @Abdullah Hacıgül
Yani tema sizin değil ? Satın aldınızBiz default tema kullanmiyoruz. Oldukça pahalı ve detayli bir tema kullaniyoruz.
Foruma aktarırken sorun çıkacağını söyledi @Mehmet Yılmaz . Yoksa zaten biliyorumAdobe xd deki tasarımı html css yapmak zor değilkş