DonanımFikir
Moderatör
- En İyi Cevap
- 10
- Reaksiyon skoru
- 36,883
Güzel olmuş, daha modern duruyor
Evet,gelmedi maalesef. Mehmet ile konuşmuştuk ama bir geri dönüş alamadım aylardırSüper olmuş, eline sağlık. Gelmesini isterim ama gelmeyecek.
bu arada şimdi fark ettim donanım arşivi logosu altında Türkiyenin kasmayan teknoloji platformu diyorMerhabalar, forum içinde sağ üst kısımda bulunan kullanıcı kısmını kendimce değiştirdim.
Görüşlerinizi, yapıcı eleştirilerinizi bekliyorum.
Not : Eğer siteye eklenecek olursa, site üzerinde görünüşünü CSS ile düzeltilebilir.
Not 2 : XD ile tam görsel çıktısı nasıl alınıyor bilmediğim için site üzerindeki görünüşü kötü oldu bilginize.
Bir diğer yeni tasarım : Yeni Profil Mesajları![]()
İkonların tasarımı, beyaz gölgelendirmeler ve ön planda durması gereken ikonların geri planda kalması simetrik olması gayet hoş duruyor ama user experience kısmından değerlendirirsek biraz daha gelişebilirSizce hoş görünmeyen kısım neresi?
ek olarak sağ üst ikonlar çok yapışık birbirine bu sebeple yanlış tıklamalarda çok olur gibi geliorİkonların tasarımı, beyaz gölgelendirmeler ve ön planda durması gereken ikonların geri planda kalması simetrik olması gayet hoş duruyor ama user experience kısmından değerlendirirsek biraz daha gelişebilir