Ana Konu Donanım Arşivi Yeni Sistem - SATIŞTA!

Öyle olacağını sanmam çünkü herkes üye olur. Üye sayısı yüksek olur ama aktiflik azalır ki bu da güzel Bi görüntü oluşturmaz
Aktiflik nerede azalıyor ne alaka? Buraya sistem için üye olan 300 kişi gelse. Bunların 50 tanesi burayı sevip kalıcı olarak kalsa aktiflik süper şekilde artar.

Aktiflik nerede azalıyor ne alaka? Buraya sistem için üye olan 300 kişi gelse. Bunların 50 tanesi burayı sevip kalıcı olarak kalsa aktiflik süper şekilde artar.
Öyle bişey olacağını sanmam dostum ki o yüzden gelcek adamda gelmese daha iyi fırsatçılık iyi değil :)

İnşallah 10000 civarı olur yeni sistem rx 6600 lı falan

• Beğen
Reaksiyonlar: Aozy
Valla bir nevi bende bu şekilde geldim.İndirimleri takip ediyordum sonra forumu duydum dedim girip canlı takip edeyim.Sonrasında kaldım işte :)

vatan sistem atıyorsunuz da 60 stok verip yılda birkaç defa indirim ayağına çıkartıyorlar normal değilmi sizce.

yav ben o kadar sistem bekledim bi türlü stoklara yetişemedim. en son kendinemüzisyenin flash sistemini aldım rtx 2060 lı sistemi. yeni sistem geliyo şimdide 🥲
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,860
Üyeler
185,183
Son üye
Bigboyyhll
Geri