Aktif olsaydın şu anda silver veya gold olurdun. Ben senin kadar eski üye olmamama rağmen bronzum.Ben 1 sene önce kayıt oldum ama hala Bronze bile olamadım nasıl olacak o iş![]()
Aktif olsaydın şu anda silver veya gold olurdun. Ben senin kadar eski üye olmamama rağmen bronzum.Ben 1 sene önce kayıt oldum ama hala Bronze bile olamadım nasıl olacak o iş![]()
Temennimiz o yöndeArtık İnsanlar Sistemi Rahat bir Şekilde Alabilmeli .![]()
Aktiflik nerede azalıyor ne alaka? Buraya sistem için üye olan 300 kişi gelse. Bunların 50 tanesi burayı sevip kalıcı olarak kalsa aktiflik süper şekilde artar.Öyle olacağını sanmam çünkü herkes üye olur. Üye sayısı yüksek olur ama aktiflik azalır ki bu da güzel Bi görüntü oluşturmaz
Aktiflikten kastın her konuya yazı yazmamsa katılmıyorum ben ona. Foruma kayıt olduğumdan beri oldukça takip ediyorum.Aktif olsaydın şu anda silver veya gold olurdun. Ben senin kadar eski üye olmamama rağmen bronzum.
Öyle bişey olacağını sanmam dostum ki o yüzden gelcek adamda gelmese daha iyi fırsatçılık iyi değilAktiflik nerede azalıyor ne alaka? Buraya sistem için üye olan 300 kişi gelse. Bunların 50 tanesi burayı sevip kalıcı olarak kalsa aktiflik süper şekilde artar.
Ya yuh ya, foruma üye olan adama da fırsatçı demezsin ohaÖyle bişey olacağını sanmam dostum ki o yüzden gelcek adamda gelmese daha iyi fırsatçılık iyi değil![]()
Valla bir nevi bende bu şekilde geldim.İndirimleri takip ediyordum sonra forumu duydum dedim girip canlı takip edeyim.Sonrasında kaldım işteAktiflik nerede azalıyor ne alaka? Buraya sistem için üye olan 300 kişi gelse. Bunların 50 tanesi burayı sevip kalıcı olarak kalsa aktiflik süper şekilde artar.
Yok daha iyisini yapar hocamGaminggen den almadınmı kral
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.yav ben o kadar sistem bekledim bi türlü stoklara yetişemedim. en son kendinemüzisyenin flash sistemini aldım rtx 2060 lı sistemi. yeni sistem geliyo şimdide![]()