Ana Konu Donanım Arşivi Yeni Sistem - SATIŞTA!

o kadar yüksek olursa ekran kartı da 3060 civarı olur ama bence rx 6600 çıkacak gibi Abdullah abi orta segment demişti ve öncekilerden farklı bir sistem olacakmış diye biliyorum ( yanlış biliyorum da olabilirim sadece öngörüyorum) Umarım ihtiyacı olanların alabiliceği ilaç gibi bir istem olur.(F.E. Me xD)
3060 o kadar yüksek değil zaten 3000 serisinin en alt ekran kartlarından 3050 den sonra

Millet ben vatan'dan bu hafta şu sistemi aldım. Sizce siparişi iptal edip G-5 almalı mıyım?

Millet ben vatan'dan bu hafta şu sistemi aldım. Sizce siparişi iptal edip G-5 almalı mıyım?

Bence iptal etme

Etme. Satsan bile üstüne koyarsın

Bundan daha iyisi çıkmaz bence

VATAN BİLGİSAYAR"DAN 3060Tİ sistemi almıştım umarım Abdullah öz abim daha uyguna çıkarmaz kendimi keserim yoksa :D
Usta 14.799₺'ye olan sistemi mi diyorsun acaba? Ben şunu almıştım. Öğrenciyim 7 yıl sonra ilk kez sistemim oluyordu. Daha iyisi olursa üzülürüm valla. Abi bir şey söyleyebilir misin acaba... Daha mı iyi bundan ne diyorsun :( öyleyse iptal edip de alabilirim
Aynen tam olarak bu adam 50 tane stok yapıyor bu sistem yapmak değil ki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok süper fiyata almışsın iade etme parçaları satsan bile kar edersin.
Parçaları nasıl satabilirim acaba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,673
Üyeler
185,304
Son üye
qokPLUS
Geri