Neler Yeni

🔥DONANIM ARŞİVİ YENİ SİSTEM YAYINLANDI🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,562
İsim
Cengiz
Gaming X olunca +30 FPS olmuyor arkadaşlar. Günün sonunda 18.000 TL'ye r5 5500 ve 3060 alınmaz.
Dolar KDV diyerek bilmeyen adama yedirecek tabi adamlar.
zaten öyle %2 100 tl de 2 tl 1000 tl de 20 tl fark ediyor

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,562
İsim
Cengiz
19K bu :/ bir de üst versiyon bileşenler olsun haaa diyeceksin olmasın 4060 olsun o zaman adam gibi videonun girişini izlersen sıkıntın kalmaz.
hocam işlemci 5600 üstüne 3060 dan daha iyi bir kart var ve seninkile ile arasında 927 tl fark var 927 tl işlemci + ekran kartı mantıgı var yani mantık olarak ve abi yanlış anlama bunu sen değil başkası yapsa sende eleştirir almazsın kendinde dersin bu fiyat ne kandırma kendini

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
hocam işlemci 5600 üstüne 3060 dan daha iyi bir kart var ve seninkile ile arasında 927 TL fark var 927 TL işlemci + ekran kartı mantıgı var yani mantık olarak ve abi yanlış anlama bunu sen değil başkası yapsa sende eleştirir almazsın kendinde dersin bu fiyat ne kandırma kendini
Anlayamıyorsun değil mi? daha videonun başına bu sistemin ucuz olmayacağını marka kalite algısının ön planda olduğun ama fiyat indirimi uygulanmış diye belirtiyorum siz bunu anlayamıyorsanız ben maks ne konuşabilirim seninle?

fuatt024

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
ALİ FUAT EREN
o zaman yine en mantıklı sistem PCHOCASI nın bu sistemi bu fiyat aralığında doğru mudur arkadaşlar?

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,149
İsim
Ömür
o zaman yine en mantıklı sistem PCHOCASI nın bu sistemi bu fiyat aralığında doğru mudur arkadaşlar?

Bana kalırsa evet

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,562
İsim
Cengiz
Anlayamıyorsun değil mi? daha videonun başına bu sistemin ucuz olmayacağını marka kalite algısının ön planda olduğun ama fiyat indirimi uygulanmış diye belirtiyorum siz bunu anlayamıyorsanız ben maks ne konuşabilirim seninle?
abi tamam eyw ama bak biz F/P sistem istiyoruz msi istemiyoruz ki kimse senden msi da istemedi kendin yaptın durup duruken herkes F/P bir şey istedi sen ise 18 k ya sırf marka diye gözümüze sokuyon bırak abi markasını bak bunu yapacağına her zaman ki gibi bize Gerçekten F/P bir şey yapsaydın bir şey demezdik biz zaten para yok diye seni bekliyoz sen bize deseydin msi sistem olacak ama bakın düşük olmicak 15-16 k dan yüksek olacak ona göre desen bu kadar hype yapmayız sen sistem sank i 12-13 k olacak gibi hype yapıp milleti üzdün yani açıkcası yani bundan önce hiç marka yapmadın zaten anında stoklar bitti durup dururken marka yapıp bu paraya F/P Diye Pazarlaman Yanlış

GB93

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Gökhan Bagci
Abdullah vallaha bende almistim ilk sistemimdi buraya girdim bu yayagara hoşuma gitmedi iptal ettim siparisi 4 taksitle almıştım iptal ne zaman gerçekleşir bilgisinolnq varmi ?

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
abi tamam eyw ama bak biz F/P sistem istiyoruz msi istemiyoruz ki kimse senden msi da istemedi kendin yaptın durup duruken herkes F/P bir şey istedi sen ise 18 k ya sırf marka diye gözümüze sokuyon bırak abi markasını bak bunu yapacağına her zaman ki gibi bize Gerçekten F/P bir şey yapsaydın bir şey demezdik biz zaten para yok diye seni bekliyoz sen bize deseydin msi sistem olacak ama bakın düşük olmicak 15-16 k dan yüksek olacak ona göre desen bu kadar hype yapmayız sen sistem sank i 12-13 k olacak gibi hype yapıp milleti üzdün yani açıkcası yani bundan önce hiç marka yapmadın zaten anında stoklar bitti durup dururken marka yapıp bu paraya F/P Diye Pazarlaman Yanlış
Abicim sen şaka mısın? sistemin benimle bir alakası yok ben bir sistem yapmadım. Sizin bu hiçbir şeyi izlemeyin okumayıp anlamayıp ukala ukala konuşma tavrınız ne zaman son bulacak? Sistem tebilonun sistemi ve adamlar full MSI Gaming X sistem toplamışlar ve tek tek toplamaya oranla da 3K indirim yapmışlar. Seninle daha bu konu hakkında konuşmayacağım sen çünkü daha içeriği izlememişsin haa yok izledin de anlamadıysan bu daha sıkıntılı.

Sistem kendi klasmanında F/P sen gidip palit ile sistem kuracaksan tabii ki o daha ucuz olacak her şeyin bir ederi var bunu tutupta yorum olarak belirtmene gerek yok bunu bir çocukta bilir.

Hele ki %2 KDV artışının gerçekten de piyasada karşılığı %2 olacak zannedecek kadar çocuksun kusura da bakma.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Abdullah vallaha bende almistim ilk sistemimdi buraya girdim bu yayagara hoşuma gitmedi iptal ettim siparisi 4 taksitle almıştım iptal ne zaman gerçekleşir bilgisinolnq varmi ?
İptaller hakkında bilgim yok.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom