Neler Yeni

🔥DONANIM ARŞİVİ YENİ SİSTEM YAYINLANDI🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,562
İsim
Cengiz

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,562
İsim
Cengiz

Batuhan Lastronin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,031
İsim
Batuhan Divrik
Dolar 26, KDV %20, Mazot 33 TL = orta segment sistemler 20K
eski fiyatları unutun geçmiş olsun.
Abi doğrudur illa zamlı fiyatta f/p olmadığını da kabul etmen gerek. Kesinlikle çok daya iyi f/p sistem yapılabilir.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
hocam eyw ama pc hocası 4060 sistem 18 k sen 3060 sitem 18 k ve f/p diyon yakışmadı kb
Canım benim o sistem KDV zammından önceydi ve o sisteme Gaming X 4060 koyarsan 20K'yı da rüyanda görürsün. Ha bunu düşünememende ayrı bir saçmalık zaten.

Her şeyin bir bedeli var Gaming X olması benim için önemli değil Palit'e okeyim dersin olur biter.

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,562
İsim
Cengiz
Abi doğrudur illa zamlı fiyatta f/p olmadığını da kabul etmen gerek. Kesinlikle çok daya iyi f/p sistem yapılabilir.
aynen msi diye abartmamak lazım bence bide 5500 ile 18 k acayip pahalı minimum 5600 olmalı

Son düzenleme:

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,387
İsim
Hamza Ziya Üstün
Canım benim o sistem KDV zammından önceydi ve o sisteme Gaming X 4060 koyarsan 20K'yı da rüyanda görürsün. Ha bunu düşünememende ayrı bir saçmalık zaten.

Her şeyin bir bedeli var Gaming X olması benim için önemli değil Palit'e okeyim dersin olur biter.
Abdullah hocam ancak o sistemde r5 5600 avantajı var. Olay sadece gaming x değil ki

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Seçimden önce 2-3 ay önce 11.499TL'ye yaptığım 3060 sistemi izleyebilirsin kardeşim, yani anlamıyorsunuz ülkemizde artık bir ürünün fiyatı 1 değil 1000 şey etkiliyor. Sevgiler

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,562
İsim
Cengiz

hocam kdv zammı %2 etkiliyor diyen sendin yani çok bir şey farketmemsi lazım ama bu fiyata fp'yi geç herhangi bi sitede zaten rasgele girdiğim 3060 sistem yazınca çıkan sistemle aynı fiyat üzgünüm ama bu sistem olmadı keşke palit yapsaydın 15 k olsaydı alsaydık buna 18 vermekten iyidir üzgünüm yanlış anlama beni
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam kdv zammı %2 etkiliyor diyen sendin yani çok bir şey farketmemsi lazım ama bu fiyata fp'yi geç herhangi bi sitede zaten rasgele girdiğim 3060 sistem yazınca çıkan sistemle aynı fiyat üzgünüm ama bu sistem olmadı keşke palit yapsaydın 15 k olsaydı alsaydık buna 18 vermekten iyidir üzgünüm yanlış anlama beni
yani kimse özellikle msi olsun felan demedi sanki bugüne kadar hep asus msi istedik sende hep asus msi yaptında aldık abi zaten biz fakir evladıyız bütçemiz yok diye seni bekliyoz ne işimiz var bizim asus msi ile boşver para önemli bizim için

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,387
İsim
Hamza Ziya Üstün
Arkadaşım tamam git şimdi 18K'ya satın al neden bu kadar kasıyorsun.
Hayır kendim satın alacağımdan değil, daha mantıklısı varken alacak arkadaşların parasını daha iyi harcaması için uğraşıyorum. Bir iki kişi de olsa daha iyi sistem alsın iyilik yapmış olayım diye. Yoksa isterse 30k olsun umrumda değil. Size herhangi bir lafım yok kaldı ki bu sistem sizin bile değil tanıttığınız başka bir firmanın sistemi. Yoksa yaptığınız sistemleri ve işinizin hakkını verdiğinizi biliyoruz.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom