Merhabalar Vatan Bilgisayar'dan Karne Sistem-2 adında hazır sistemi özelleştirme yaparak aldım (internetten). Ayrıntıları elimden geldiğince hızlı yazacağım. Sistem güç bela geldi ancak işlemci ve anakart gelmedi, bana fikir verir misiniz ne yapayım? İade etsem bir türlü eksikleri tamamlasam bir...
forum.donanimarsivi.com
Arkadaşlar ben bu sistemi bekliyordum ancak benim almak istediğim ama bir kısmını göndermedikleri sistemime benziyor. Yaşadığım durumu link olarak attım, oraya bakarak bir öneriniz olur mu? 14.350 TL ye vatan bilgisayardan sistem aldım ancak işlemci ve anakartı faturalandırmadıkları için göndermediler. Henüz çözülmedi ancak aldığım günkü fiyattan ilave ödemeyle yardımcı olacaklardı en son görüştüğümde, fiyat talebi oluşturdular (sistemde i3 12100f ve msi h610m-e anakart vardı). Eğer parayla işlemci ve anakart alsam pek anlamasam da kısa vadede yükseltme ihtiyacı duymayacağımı düşündüğüm R5 5600 (3700 TL)/i5 12400f (4000-4500TL) ve uygun fiyatlı en az 2 m2 ssd li anakart almak istiyorum. Benim sistemimde olanları yukarıdaki linkte ekledim.
Ekran kartı MSI GEFORCE RTX 3060 VENTUS 2X OC 12GB GDDR6 192bit,
Kasa THERMALTAKE H570 TG 750W 80PLUS,
Ssd XPG 1TB Gammix S70 Blade NVMe M.2 SSD (Okuma 7400MB / Yazma 5500MB),
XPG Gammix D30 Kırmızı DDR4 3600MHz CL18 1.35V PC 8x2=16 GB Ram,
ZALMAN ZM-STC9 TERMAL MACUN (sistemle indirimli 199TL)
Bugün çıkan sistemi alıp bendeki sözde hazır sistemi iade etmeyi düşünüyordum ama bu sistemde istediğim işlemci ve bendeki ssd gibi olacak şekilde ayarladığımda fiyat 21,4k oluyor ne yapsam kararsız kaldım. Siparişim 8 Temmuz'da elime ulaştı iade edeceksem 14 gün içinde etmeliyim.