Çağrı Mert Bakırcı
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Adamı etiketleyip durmayın en sonunda yasaklayacaklar ha çıkar gaming gecesine büyük olasıkla
@Abdullah Hacıgül beyfendi açar mısınız kapıyı lütfen , bir açıklama bekliyoruz
@Abdullah Hacıgül abi bizi aydınlatacakmısın ?
Tp de olsaydınız perma ban yerdiniz.@Abdullah Hacıgül abi bir şey desene harbiden ya
bari maç izliyelimşimdi saat 10 da da çıkmassa daha çıkmaz galiba dimi
gaming gecesi ne oluyor gece mi çıkıyor son 11 dakika var son büyük kutuya başka büyük kutu yokAdamı etiketleyip durmayın en sonunda yasaklayacaklar ha çıkar gaming gecesine büyük olasıkla
Apu olup olmayacağı hiç belli olmaz. Önceki 3'lü sistemin 1.'si paylaşıldıktan sonra Abdullah Abi hikayesinde "Next>>>>>>>onboard" diye paylaşım yapmıştı sonra o 2 sistem iptal olduHerkes bir şeyler demiş sistem 3000 TL olmicak 3000 TL seviyesinde olcak yani 3000-3500 arası olcak benim bildiğim donanım arşivi apu sistem yapmaz ama her şey olabilir benim tahminim 1650 olucak
Gece 10 da ürünlerin fiyatları açıklanıyor.gaming gecesi ne oluyor gece mi çıkıyor son 11 dakika var son büyük kutuya başka büyük kutu yok
knk donanım arşivi bu her şey olabilir ama mesela 3200 TL ye apu çıkartsa ben almicam ama ben memnun olmam o fiyata kendinde toplayabilirsindiğer sitelerde 1650 sistemler 6000TL ye kadar çıktı nasıl bu fiyata 1650 çıkarsın
Gaming gecesinde gelecek saat 10 dan sonra gelir sistem.@Abdullah Hacıgül beyefendi açarmısınız kapıyı belki Türkiyeden kaçırdığınız ekran kartıyla bir pc ikram edersiniz abi aydınlat bizi
ban nedir nasıl yenilir@Abdullah Hacıgül beyefendi açarmısınız kapıyı belki Türkiyeden kaçırdığınız ekran kartıyla bir pc ikram edersiniz abi aydınlat bizi