Donanım Arşivi Yeni Sistem

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Gönül rahatlığıyla gidebilirsin. Bu saatten sonra gelirse en sondaki büyük kutuda gelir.
Forumdaki bu yoğunluğa bakılırsa da son 5 dakikada gelirse incehesap'ın sitesini anında çökertiriz.
ben gidiyorum beyler gittiğimde gelirse banada alırsınız

Gaming Gecesine gelse bu kadar indirimli bir sistem herkes görsün diye ilk kutularda olurdu. Benim beklentim yok bu saatten sonra. Bence siz de beklemeyin boşuna.

Kanal bildirimlerini açın bir de 21.57 gibi siteye bakın yeter ağaç olmayın ekran başında 😀

Gelmedi ki bitsin.
Saat 10'a 5 kalaya kadar dağılabilirsiniz. Varsa tuvalet ihtiyacı olan gidersin.
Reis senin insta varsa bana bi yazsana nolur gözünü seveyim yemin ederim 7 yıldır pc alacaktım hiç denk gelmedi bunu alacaktım çıkmadı hadi be

Abdullah Abi Sözünü Tutar,%90 İhtimalle Gaming Gecesinde son ürün olarak bu sistem gelecek.%10 ihtimalle saat 23:00 gibi süpriz bir video gelecek.

Sistem çıkmaması sorun değil bir hata olmuş ya da bir sorun çıkmıştır ama açıklama olmaması çok kötü bir şey, ciddi ciddi 4 den beri bekliyorum yemek yiyemedim, çıkacaksa tamam ama çıkmayacaksa bu kadar insanın boşu boşuna beklemesi ne bileyim

Tam 22:00'da gaming gecesi başladığı an gelecek bence.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,386
Üyeler
188,096
Son üye
pasoo
Geri