Neler Yeni

Donanım arşivinin ismi çakma mı?

Donanım arşivi ismi çakma mı?

• Evet logosu da ismi de çakma

Oylar: 8 10.8%
  • Evet ismi çakma

Oylar: 6 8.1%
  • Hayır çakma değil

Oylar: 22 29.7%
  • Ya bi susun ya ben abdullah abime laf ettitrmem

Oylar: 38 51.4%

• Oy kullanan toplam üye
    74

Rammstein

80+ Silver
Forumdaki yetkililerin toplam mesajı 10 bini aşkın, anlaşılan baya aleyhimize konuşulmuşta bu kadar mesaj yapmışız. Çok temiz mantık tebrikler.
Yalnız ben sadece o konulara gidiliyor demedim.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,374
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

Rammstein

80+ Silver
Gayet onu demişsin, yazdığınız şeylerin nereye çıktığından haberiniz yok daha.
Bu arada moderatörlerle iletişime geçmek istiyorsanız aleyhlerine bir şey söyleyin konunuza gelirler. Şu ana kadar hep böyle oldu.
başka konulara gitmiyorlar yazıyor mu burada?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,374
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Bu arada moderatörlerle iletişime geçmek istiyorsanız aleyhlerine bir şey söyleyin konunuza gelirler. Şu ana kadar hep böyle oldu.
başka konulara gitmiyorlar yazıyor mu burada?
Binlerce kişi iletişime geçmiş zaten. Böyle yanlış bir bilgiye neye dayanarak ulaşıp millete sunabiliyorsun?

Rammstein

80+ Silver
Binlerce kişi iletişime geçmiş zaten. Böyle yanlış bir bilgiye neye dayanarak ulaşıp millete sunabiliyorsun?
Anlamıyorsunuz herhalde. Ben başka şekilde iletişime geçemezler demiyorum. Böyle yaparsanız da gelirler diyorum.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,374
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Anlamıyorsunuz herhalde. Ben başka şekilde iletişime geçemezler demiyorum. Böyle yaparsanız da gelirler diyorum.
Dostum mesajın gayet açık, yazdığın şeyin farkında değilsin. Daha fazla uzatmanın alemi yok.

Rammstein

80+ Silver
Dostum mesajın gayet açık, yazdığın şeyin farkında değilsin. Daha fazla uzatmanın alemi yok.
Peki aynen. benim aklımın içinde de siz varsınız, siz kahin müneccim insan sarrafının bir insanda vücut bulmuş halisiniz zaten BENİM yazdığım anlatmaya çalıştığım şeyi ben değil siz biliyorsunuz.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Aynen yanlış bilgilendirme. Peki.

Etiketlediğinde hep bakamadıklarını kendileride söylüyordu, bu yüzden sıkıntılı bir durum olduğunda raporlayın diyorlar. Senin derdin ne ? Yöneticiler ile ara sıra sohbet etmelik konuyamı çağırmak istiyorsun ?

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Peki aynen. benim aklımın içinde de siz varsınız, siz kahin müneccim insan sarrafının bir insanda vücut bulmuş halisiniz zaten BENİM yazdığım anlatmaya çalıştığım şeyi ben değil siz biliyorsunuz.
Burada kimseye alınmana gerek yok kişi kendini doğru anlatabildiği kadar doğrudur. Kendini yanlış ifade edersen başkalarından da doğru anlamasını bekleyemezsin. Cümlelerine bakıyorum gayet negatif yorumlar ama senin böyle bir niyetin yoktur olabilir o zaman kendimi yanlış ifade ettim deyip yorumunu düzeltebilirsin bu kadar basit.

Khonshu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Ali Harman
ismi çakma değil, adamın işi donanımlar üzerine; logo zaten değil klasik power tuşu, herkes kullanabilir.

Rammstein

80+ Silver
Etiketlediğinde hep bakamadıklarını kendileride söylüyordu, bu yüzden sıkıntılı bir durum olduğunda raporlayın diyorlar. Senin derdin ne ? Yöneticiler ile ara sıra sohbet etmelik konuyamı çağırmak istiyorsun ?
Sadece eleştirdiğinizde geliyorlar dedim farkındasın değil mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Burada kimseye alınmana gerek yok kişi kendini doğru anlatabildiği kadar doğrudur. Kendini yanlış ifade edersen başkalarından da doğru anlamasını bekleyemezsin. Cümlelerine bakıyorum gayet negatif yorumlar ama senin böyle bir niyetin yoktur olabilir o zaman kendimi yanlış ifade ettim deyip yorumunu düzeltebilirsin bu kadar basit.
Benim anlatmaya çalıştığım şey şu, bu insanlar eleştirildiği kötülendiği konulara gidiyorlar ve iletişime geçebiliyorsunuz bu iletişim iyi veya kötü fark etmez. Ben DEMİYORUM bakın DEMİYORUM ki bu insanlarla normal şekilde iletişim kuramazsınız.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Sadece eleştirdiğinizde geliyorlar dedim farkındasın değil mi?

Hayır, konuda bir şey sormak istediğimde etiketlediğimde çoğu zamanda geliyorlar, fakat her zaman zamanları olmuyor, siteye bakmak kolay iş değil, tabii sizin gibi her şeye takan tiplerde bu tip yerlerde olmassa olmaz, yapıcak bir şey yok.

Rammstein

80+ Silver
Hayır, konuda bir şey sormak istediğimde etiketlediğimde çoğu zamanda geliyorlar, fakat her zaman zamanları olmuyor, siteye bakmak kolay iş değil, tabii sizin gibi her şeye takan tiplerde bu tip yerlerde olmassa olmaz, yapıcak bir şey yok.
Önceki mesajımda açıkladım.

Top Bottom