Neler Yeni

Donanım arşivinin ismi çakma mı?

Donanım arşivi ismi çakma mı?

• Evet logosu da ismi de çakma

Oylar: 8 10.8%
  • Evet ismi çakma

Oylar: 6 8.1%
  • Hayır çakma değil

Oylar: 22 29.7%
  • Ya bi susun ya ben abdullah abime laf ettitrmem

Oylar: 38 51.4%

• Oy kullanan toplam üye
    74

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Logo konusunda şunu belirteyim.Logoda kullanılan ana figür,başkasının özgün tasarlamış olduğu bir figür olsaydı haklılık payı olabilirdi.Ama power olarak bilinen simgenin logoda kullanılması "çakma" olduğu anlamına gelmez.Kullanılan simge dünyada genel kabul görmüş bir figür.Aynı durum isim için de geçerli.Bu tür global kelime ve simgeler için "çakma" demek mantıklı bir bakış açısı değil.Onun yerine özgün olmamış demek daha doğru olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
494
İsim
Hasan Sarı
"Evrensel Power" simgesine çakma diyen de ne bileyim hatta power simgesini direkt logosu yapanlar varken power simgesini en çok değiştirip yorumlayan biziz bize de çakma demezsin be :)

Gelelim "Donanım" ismine donanım konuları benim en sevdiğim işlerdir ve "donanım" kelimesi de evrenseldir donanım = hardware bak, bakalım yurtdışında kaç tane hardware ile başlayan kanal var :) bir sürü

Alıntıyı görüntüle
Yani ben başta dedim zaten benim fikrim bu diye. Gerçekte öyle olabilir ama ben gerçeği bilmeden tahminlerimle bir fikir ortaya sürdüm. Belki esinlenilmiştir veya çakmadır bunları sen mesaj yazana kadar bilmiyordum. Bu yüzden sana laf yok @Abdullah Hacıgül .O yüzden de diğer arkadaşlar linçlemesin. Bu konu fikirlerinizi beyan edebilmeniz için açıldı. İnsanların fikirlerine saygı gösterin. Bu benim için kafidir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,477
Üyeler
164,849
Son üye
mintak
Top Bottom