Necromancerr
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
ülkeden kaçma yolları aramaya başladım ben
max ahaha
Almanya'da olan kuzenime yazacağım bu gidişle ama ülkeden kaçmak bana ters birini indireceğim o günü bekliyorumülkeden kaçma yolları aramaya başladım ben
2 senedir sürekli dedin Rte kazanacak diye sana gülüyorlardı seni tebrik ederim
2028'de Reis aday olmayacak, belki kazanma şansınız olurAlmanya'da olan kuzenime yazacağım bu gidişle ama ülkeden kaçmak bana ters birini indireceğim o günü bekliyorum
Tavsiyen kendine kalsın. Konu amacından çıkıp kişisel sataşmaya çevirmeyelim. Babanız demedim üzerinize alınacak bir durum yok.Herkese baba demeyin
Şimdi de o gülenler, "RTE'nin kazanacağı belliydi zaten." diyor ya, bitiyorum2 senedir sürekli dedin Rte kazanacak diye sana gülüyorlardı seni tebrik ederim
Kesinlikle öyle. Minumum %60'la kazanacak Selçuk ağabey. Şimdi, "Selçuk siyasete girmez..." falan filan diyecekler ama bekleyip görsünler, 2028'de de hezimeti yaşayacaklar2028de selçuk çok daha fazla oy alacak rez alın.
Daha dursunlar hdpden hesap sorulacak. Rte akıllı adam kim ne derse desin sessiz kaldı bilerek ortalığı karıştırmadı. Şimdi hesap zamanı.Kesinlikle öyle. Minumum %60'la kazanacak Selçuk ağabey. Şimdi, "Selçuk siyasete girmez..." falan filan diyecekler ama bekleyip görsünler, 2028'de de hezimeti yaşayacaklar