ne kadara satın alacaksın o sistemi?merhaba intel i3 12100f işlemci msi pro h610m ddr4 anakart rx 550 4gb ekran kartı 3200 mhz 8+8 ram ile oyun performansım nasıl olur yardımcı olabilcek var mı ?? özellikle valorant için soruyorum
Ortalama olarak fikir verirmerhaba intel i3 12100f işlemci msi pro h610m ddr4 anakart rx 550 4gb ekran kartı 3200 mhz 8+8 ram ile oyun performansım nasıl olur yardımcı olabilcek var mı ?? özellikle valorant için soruyorum
Ben önceden topladım işlemci anakart ve ramleri yükselttim şimdi donanıma gönderdim gelmesini bekliyorum yükseltmek 6.5k fln tuttu ekran karti için şuan param yok malesefoyun oynamak çok zor rx 550 nedir yahu hiçbişey oynayamazsın onunla, valorantı zor açar. o işlemci ile 600 fps alabilecekkken o ekran kartından dolayı 60 -70 fps ancak alırsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ne kadara satın alacaksın o sistemi?
hocam bu test güvenilir değil, rx 550 dediğin kartın pubg'yi açamaması lazımOrtalama olarak fikir verir
Bu videoyu izledim ama güvenemiyorum bazen burdaki insanlardan fikir almak istedimOrtalama olarak fikir verir