Neler Yeni

Dostlar hangi kartı tercih etmeliyim?

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Dostlar bu gidişle sanki 8k ya düşer gibi. Beklesem daha mantıklı olur gibime geliyor.
500 Tl için riske atmaya değer mi, bilemem. Ama düşedebilir düşmeyedebilir.

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
929
İsim
Efe
Dostlar işlemcim 5600, yayın yapacam ille de nvidia olacak. 3050, 2060, 3060 arasında kaldım. Bütçem de takribi bunlardan birine yetecek kadar. 3050 yeni ve 30 serisi fakat 2060 varken ona o parayı vermek istemiyorum. 2060 eskidi mi acaba parasına değmez mi diye aklımı kurcalıyor. 3060 alıp geçmek mi, yoksa 2060 yeterli gelir, ilerleyen dönemlerde 306ü veya daha üstüne geçsem daha mantıklı olur mu? Yorumlarınız benim için değerli, şimdiden teşekkürler.
İndirim kovalayıp 3060 almak en iyisi.

Xeaph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
Ahmet Aytekin
Uploadın yetiyorsa bu kartlar cam gibi yayın yapıyor. 3050nin rami 2060a göre daha iyi, ama sorunlu kart. Az daha koy 3060 al. 3060lar ısınan kartlar olmadığı için biosundan overclocklu modelleri yalnızca power limit az arttırarak çok performanslı kullanabiliyorsun. Ben 5600xle gigabyte gaming oc kullanıyorum, 1080p için yapamayacağı şey yok. 12gb rami yayınlar ve tekrarlarını editlemek için çok işine yarar. Yayın içinse Rtx voice kullan, insan sesi harici her şeyi mik outputundan siliyor, senin dışındaki sesleri de siliyor. Nvidia canvas ile de kendine arka plan falan yap bedavaya. Burada milletin amd ve fps fetişine bakma, bu tarz işler için alabiliyorsan 3060 Al. Ama dediğim biosu overclocklu kartlar kart ısınmadığından 170 wattın yapabildiği ölçüde kendini sen karışmadan stabil biçimde overclock eder, sağlıklı kullanırsın, msi gaming x, asus tuf gibi kartların olayı bu bios. 3060tiların fiyatları hala düşmedi, düşse ondan al derdim
Usta tam olarak duymak istediğim şeyleri söyledin. Bazı durumlarda yardıma ihtiyacım olursa özelden ulaşmama müsade var mıdır?

Xeaph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
Ahmet Aytekin
500 TL için riske atmaya değer mi, bilemem. Ama düşedebilir düşmeyedebilir.
Çıkarsa da üzülmem çünkü parayı bugün kullandığım için yerinde saymıyor o yönden kafam rahat.
Mesaj otomatik birleştirildi:

uykum var ama ulaşabilirsin
discorddan falan da arayabilirisn
Yok kral kartı aldıktan sonrası için söylüyorum zaten.

Bende şimdi bu kartı gördüm ama bu kart benim arkadaşımda var termalpad nemlenmesi yaptı.
Asus dual düşünüyorum açıkçası. Onlar hoşuma gidiyor. Ama bütçe arttıramayacağım döneme gelirse zotac artık.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Çıkarsa da üzülmem çünkü parayı bugün kullandığım için yerinde saymıyor o yönden kafam rahat.

Asus dual düşünüyorum açıkçası. Onlar hoşuma gidiyor. Ama bütçe arttıramayacağım döneme gelirse zotac artık.
Palitte ara ara giriyor indirime.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_

RAGLE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
mehmet günbattı

İnşallah sorunsuz bir modele denk gelirsin bende 3060 tuf var sorun yaşamadım.

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Dostlar işlemcim 5600, yayın yapacam ille de nvidia olacak. 3050, 2060, 3060 arasında kaldım. Bütçem de takribi bunlardan birine yetecek kadar. 3050 yeni ve 30 serisi fakat 2060 varken ona o parayı vermek istemiyorum. 2060 eskidi mi acaba parasına değmez mi diye aklımı kurcalıyor. 3060 alıp geçmek mi, yoksa 2060 yeterli gelir, ilerleyen dönemlerde 306ü veya daha üstüne geçsem daha mantıklı olur mu? Yorumlarınız benim için değerli, şimdiden teşekkürler.
tabii ki de 3060 ;)

Xeaph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
Ahmet Aytekin
Kalitelidir. Görüntüsüde güzel. üstünde RGB mevcut.
Ne ürün alacaksam burada forumda yorum okudum. Daha pişman olmadım, olmam da umarım 😂

İnşallah sorunsuz bir modele denk gelirsin bende 3060 tuf var sorun yaşamadım.
Tuf fiyatları biraz uçuk da zotac ile problem yaşayacağımı çok düşünmüyorum hocam ya

Caelius

80+ Silver
Butceni cok zorlamiyorsa 3060 almak daha mantikli olur butceni zorluyorsa 2060 alman daha iyi olur

Top Bottom