Dosya indirme yapamıyorum

evrndrmz

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba yeni bir PC aldım fakat dosya indiremiyorum mesela bir dosya indirdiğimde dosyanın üzerinde internet explorer simgesi çıkıyor ve hiçbir şekilde dosyaya erişim sağlayamıyorum aynı hayatı yaşayan birisi yardımcı olabilir mi?

Merhaba yeni bir PC aldım fakat dosya indiremiyorum mesela bir dosya indirdiğimde dosyanın üzerinde internet explorer simgesi çıkıyor ve hiçbir şekilde dosyaya erişim sağlayamıyorum aynı hayatı yaşayan birisi yardımcı olabilir mi?
Ne tip bir dosya indiriyorsunuz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arşivlenmiş bir dosyaysa arşiv programıyala çalıştırmayı deneyebilirisiniz.

büyük ihtimal winrar olmadığı için açamıyorsunuz google a sadece winrar yazıp en baştan deneme sürümünü indirebilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

büyük ihtimal winrar olmadığı için açamıyorsunuz google a sadece winrar yazıp en baştan deneme sürümünü indirebilirsiniz

herhangi bir program varsa söyler misin
WinRar indir tuşuna bas, yükle

DosyalarDirekt winrar içine aktarılıyormuş bakmak hiç aklıma gelmedi Çok teşekkür edeim yardımlarınız için

O zaman açılması lazım.
Screenshot_64.webp

Screenshot_65.webp

WinRAR'ı bul seç

Sonundaki ibareyi .txt yerine .rar yaparmısınız rıca etsem bir de öyle deneyin.

Geri