Çözüldü✓ Dosya temizleme programı önerisi

jombo

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
6,644
Dostlar arada bi crack oyun oynuyorum bitirdiğimde siliyorum ama arkasında save dosyası veya diğer şeyleri bırakıyor manuel aramak ve silmek yoruyor bunu basitleştirecek bir program var mıdır ? revo ilgimi çekti şimdilik.

Dostlar arada bi crack oyun oynuyorum bitirdiğimde siliyorum ama arkasında save dosyası veya diğer şeyleri bırakıyor manuel aramak ve silmek yoruyor bunu basitleştirecek bir program var mıdır ? revo ilgimi çekti şimdilik.
Revo sadece setup ile kurulmuş şeyleri temizliyor normal exeyi yakalatmak falan yine uzun iş uğraşırım diyorsan Revo yeter

Revo sadece setup ile kurulmuş şeyleri temizliyor normal exeyi yakalatmak falan yine uzun iş uğraşırım diyorsan Revo yeter
Pek farkı olmaz o zaman değil mi :peeposad:

Pek farkı olmaz o zaman değil mi :peeposad:
Revo da gelişmiş seçeneği ile taratman yeterli hem reg hemde arkada bıraktığı Ana dosyaları siler Ama save falan yakalıyor mu emin değilim benim saveler genelde duruyor 18 yıldır crackciyim

Revo da gelişmiş seçeneği ile taratman yeterli hem reg hemde arkada bıraktığı Ana dosyaları siler Ama save falan yakalıyor mu emin değilim benim saveler genelde duruyor 18 yıldır crackciyim
Steamrip sağolsun genelde nerde olduğunu söylüyor , goldberg için özel klasörler oluyor zaten appdata'dan oyun stüdyosu falan aratmak bulmak baya yorucu oluyor ama revo deneyeceğim bakalım.

Açık kaynak, reklamsız ve Revo gibi detaylı tarama vb. için ücret istemiyor.

Bunun dışında eğer kurulumsuz bir oyun indirirsen, belgelerim veya %appdata% içerisinde kayıt dosyalarını kendin silmen gerekiyor. Ama çok yer kaplamazlar uğraşmaya değmez. Zaten sistemlere ara sıra format atıyoruz. Format sonrası onlar da temizleniyor. En kötü Windows kurduğun yerin diskini böler ve küçültürsün. Yılda bir kez format atarsın.

C:\Users\Kullanıcı Adı\AppData\Roaming
C:\Users\Kullanıcı Adı\AppData\Local
C:\Users\Kullanıcı Adı\Documents
klasörlerinde oyunun adı veya yapan şirketin adı yazan klasörleri silmeniz yeterli

+18 oyunlarda da
C:\Users\Kullanıcı Adı\AppData\Roaming\RenPy klasörünü silmeniz yeterli

Sağolun dostlar çözüldü olarak işaretliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,309
Üyeler
187,317
Son üye
hectoor
Geri