Dota 2 neden böyle eski?

NaFakaUw

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
39
Dota 2 neden böyle? Grafikleri olsun, menüsü olsun, karakter tasarımları olsun, mekanikleri olsun çok geri bence. Valve CS;GO gibi bakmıyor mu bu oyuna? Tek iyi yanı toxic kitlesinin çok olmaması.

oyun böyle ne bekliyosun ?

Dota 2 hiç güzel değil bence LoL çok daha iyi

Dota2 beni çok yoruyor. Bugün e-spor yayınına denk geldim. Çok fazla incik boncuk ayrıntı var. Bence sade tema daha güzel duruyor. LoL ile kıyasladım.

Kimisi daha ayrıntılı bir oyun ister, daha karışık bir oyun ister tamam ama oyunun kendisi geri. 8 Yıl öncesininmiş gibi iyi bir yenileme lazım.

lol toxic kitle haricinde dotadan kat kat daha iyi dotanın tek yanı toxic yok ama 1900lerden kalma gibi bence

Dota'da toxic yok :D? Ayrıca Dota'da yeni oyuncu bulamazsınız, oyun yeni oyunculara tamamen kapalı.

Dota 2' nin grafiklerinin nesi kötü ben onu anlamadım gayet de güzel grafikleri var özellikle lol gibi sulu boya çizimleri olan bir oyunla kıyaslayanlar olmuş cidden göz zevkleri bozukmuş. Dota'nın grafikleri güzel karakter tiplemeleri kişiden kişiye değişir size eski gelmiş olabilir aslında eski ve fantastik tasarımları var ve bu dota 2'ye yakışıyor. Kendi hikayesine ve geçmişine göre böyle olmasını ben beğeniyorum hatta Dota 1 karakter tiplemelerini daha çok beğeniyorum. Sonuçta Dota ağırlığı olan bir oyun ve sade basit grafikler ve çok modern tiplemelerin yakışacağını sanmıyorum. Ayrıca oyun içi mekanikkeri çok güzel ve detaylı. Lol gibi basit ve yüzeysel değil. Ben Dota oynayan biri değilim ama açıkça Dota 2 kaliteli. Çizimler, grafikler, mekanikleri, hikayesi olsun çok başarılı. Ama grafik konusunda iyileştirmeye kesinlikle hayır demem belki siz haklısınız bi yenilik oyunu belki de çok iyi yere getirebilir görmeden kesin konuşmamak lazım.

dotada sevmediğim özellik walk simulator gibi olması oyunda base atmak gibi bir şey yok kocaman tarla gibi haritası var gidiyosun canın azalıyo 5 dk baseye gelip geri yürüyosun bence çok gıcık ama sevenler varmıdır bilemem illaki vardır ama

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,545
Üyeler
187,696
Son üye
9Duce
Geri