Download - Upload Farkı?

MrBonapart

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,377
Merhabalar öncelikle,

Altyapının desteklediği maksimum hıza yakın olmamasına rağmen, paketime göre download hızımı eksiksiz alıp (33.5~/35) upload hızımı çok düşük(3.1~/6) nasıl alabilirim? Altyapıda problem olsa download hızım da kötü olmaz mıydı?

Teşekkürler.

Merhabalar öncelikle,

Altyapının desteklediği maksimum hıza yakın olmamasına rağmen, paketime göre download hızımı eksiksiz alıp (33.5~/35) upload hızımı çok düşük(3.1~/6) nasıl alabilirim? Altyapıda problem olsa download hızım da kötü olmaz mıydı?

Teşekkürler.
Upload hızı o civarlarda olur. Normal bir durum.

Download indirme, Upload yükleme hızıdır. Upload genelde o civarda olur.

Paketim 6 mbps
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Paketim 6 mbps
Çok takılmayın benimde paketim 10 Mbps upload olmasına rağmen 6-7 Mbps alıyorum.

Yayın yapmayacaksanız işinize yaramaz zaten.

Merhabalar öncelikle,

Teşekkürler.
türkiyede asimetrik dsl kullandıkları için upload zaten düşük bir de şirketler bilerek vermiyorlar terbiyesizler.

türkiyede asimetrik dsl kullandıkları için upload zaten düşük bir de şirketler bilerek vermiyorlar terbiyesizler.
İşte benim için paketim 3 olsa yine problem değil ki. Modemime tanımlı hız 6 olmasına rağmen 3~ gelmesi.

1.5 Aydır sorunum devam ediyo artık hiç uğraşasım gelmiyor. Bıktım açıkçası 2.5 hafta sonra taahhütüm bitiyor. Netspeed / Millenicom geçeceğim. Eğer sorunum devam ederse tekrar buraları hortlatırım ya ne yapayım.

Ekler

• testler.png
    testler.png
    33.8 KB · Hit: 53
İşte benim için paketim 3 olsa yine problem değil ki. Modemime tanımlı hız 6 olmasına rağmen 3~ gelmesi.

1.5 Aydır sorunum devam ediyo artık hiç uğraşasım gelmiyor. Bıktım açıkçası 2.5 hafta sonra taahhütüm bitiyor. Netspeed / Millenicom geçeceğim. Eğer sorunum devam ederse tekrar buraları hortlatırım ya ne yapayım.
müşteri hizmetleri böyle şeylere bakıyor . Adamların umrunda olmadan isteklerini yapıyorlar sonra senin benim internet yavaşlıyor sen bir ara bir kontrol etsinler başka yapılabilecek bir şey yok . Adamlar biz ses çıkartmadıkça hala uploadı düşük tutacaklar . ben ankaradayken simetrik 1-1 alıyrdum verebiliyorlardı aynı şekilde cumhurbaşkanlığı millet kütüphanesinde de test yapmıştım o da 1-1 simetrik internet var ama bizim operatörler veriyor 4 mbpsyi bunlar zaten ses çıkarmıyor diyor kuzu gibiler 4e devam diyor .

Çoğu iss dediğiniz gibi evet. 35/6 geliyor diyip duruyolar her seferinde. Bi ISS değiştiriyim de akılları başlarına gelsin :)

Bu hızın neresi normal arkadaşlar ? 6 uploadın en kötü 5.6-5.7 gelmesi lazım, sıkıntı olduğu açık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,589
Üyeler
191,129
Son üye
Lxoraa
Geri