Neler Yeni

DPI Ayarı Kaç Olmalıdır? 1920x1080/1280x720

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
Kendin bulursan en sağlıklısıdır. Ben 800 DPI kulkanıyorum PUBG dısında hassasiyetim düşüktür. Mesela CS'de sensivity 1 bile hızlı geliyor 1080p'de. 0.6 kullanıyorum. Sana kalmış nasıl rahat edersen.
aslında yüksek hassasiyete alışmak her zaman daha mantıklı yavaş hassasiyette keskinlik seviyen yüksek ama yeterince hızlı olamayabiliyorsun ve hız geliştirilebilecek bir şey değil ama yüksek hassasiyette keskinlik oranın düşük ve hızın daha yüksek ama keskinlik üzerinde çalışılabilecek bir şey

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

T.P.G.

80+ Titanium
aslında yüksek hassasiyete alışmak her zaman daha mantıklı yavaş hassasiyette keskinlik seviyen yüksek ama yeterince hızlı olamayabiliyorsun ve hız geliştirilebilecek bir şey değil ama yüksek hassasiyette keskinlik oranın düşük ve hızın daha yüksek ama keskinlik üzerinde çalışılabilecek bir şey
Düsük hassasiyette bende sıkıntı olmuyor mouseum Rival 110 SSE 3'ten ne kadar hızlı çevirirsem ona göre ivme alıyor. Yani yavaş kalmıyorsun. PUBG oynarken kapatıyorum ama.

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
Düsük hassasiyette bende sıkıntı olmuyor mouseum Rival 110 SSE 3'ten ne kadar hızlı çevirirsem ona göre ivme alıyor. Yani yavaş kalmıyorsun. PUBG oynarken kapatıyorum ama.
kanka bende 90cmlik pad var üzerine klavye koymuyorum hepsini kullanıyorum dönene kadar ama bence yinede hızlıda iyileşmek her zaman artı

T.P.G.

80+ Titanium
kanka bende 90cmlik pad var üzerine klavye koymuyorum hepsini kullanıyorum dönene kadar ama bence yinede hızlıda iyileşmek her zaman artı
Yani herkese göre değişir. Hizlı kontrol edilemiyor. Zerre edemiyorum ben. Mesela CS'de rekabetci oynarken pistol raundda kesinlikle oynayamam. USP ile tek atman lazım yoksa Glock çok avantajlı. Hızlı oynarken kontrol edemiyorum ekran titriyor sanki hareket ettirip durdurunca. Kişisel yani.
Mesaj otomatik birleştirildi:

AWP oyuncusuysan hızlıya alışmalısın ama orası ayrı. Rifle oynuyorsan yavaş daha mantıklı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,776
Üyeler
168,196
Son üye
staniel-ishuge
Top Bottom