Dr. Strange: Çoklu Evren Çılgınlığında Yarın Disney+'ta!

TR saati ile kaçta yayında, işten güçten sinemaya gidemedim Disney+ 'da bekliyorum öyle
Onu bilmiyorum. Hiçbir sitede buna dair bir bilgi yok. Disney+'ın kendisi de zaten Amerika dahilinde de saat bilgisi paylaşmamış.

Baya iyiymiş bizim burada sinema da 40 TL verip izlemiştim. 1 ay boyunca 35 TL uygun geldi.
Valla ben kuzenim gil çok sıkıcıydı dedikten sonra gitmek istemedim 40 TL verip. 40 TL nihayetinde. 1 gün sonra haberi geldi. Disney plus a geliyor diye. O zaman sevindim.

Bunu bekliyorduk zaten :D mükemmel oldu. Disneyin Netflix e rakip olması da mükemmel oldu. En son netflixteki paketim 80 tl olmuş iptal ettim, disney+ ya geçtim umarım netflixte bunu görüp fiyatları düşürür

Bunu bekliyorduk zaten :D mükemmel oldu. Disneyin Netflix e rakip olması da mükemmel oldu. En son netflixteki paketim 80 TL olmuş iptal ettim, disney+ ya geçtim umarım netflixte bunu görüp fiyatları düşürür
Disney+ ile Netflix arasında ne gibi farklar var ? Sanırım bazı diziler sadece Netflixe özel.

Disney+ ile Netflix arasında ne gibi farklar var ? Sanırım bazı diziler sadece Netflixe özel.
Netflix'te her yapım var. Özel yapımlar hariç. Disney+'ta bazı klasikler dışında Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, Nat Geo yapımları var.
Biri Steam iken biri EA Play. Steam'de her yayıncıdan oyun var, EA Play'de sadece EA oyunları var. (perfectshot06 alıntısı)

Disney de gördüğüm kadarıyla şu an sadece kendi içerikleri var. Marvel, pixar vs Netflix te hem kendi hem de başkalarından aldığı yapımlar var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,282
Üyeler
192,671
Son üye
servetpala
Geri