Aylık 34.99 TL'lik ücreti bulunan Disney+'ta böyle bir içeriği böylesine yakın bir tarihte görmek güzel.
sinemada izledim tekrar izlemek güzel olucak
Aylık 34.99 TL'lik ücreti bulunan Disney+'ta böyle bir içeriği böylesine yakın bir tarihte görmek güzel.
Baya iyiymiş bizim burada sinema da 40 TL verip izlemiştim. 1 ay boyunca 35 TL uygun geldi.
Onu bilmiyorum. Hiçbir sitede buna dair bir bilgi yok. Disney+'ın kendisi de zaten Amerika dahilinde de saat bilgisi paylaşmamış.TR saati ile kaçta yayında, işten güçten sinemaya gidemedim Disney+ 'da bekliyorum öyle
teşekkürlerOnu bilmiyorum. Hiçbir sitede buna dair bir bilgi yok. Disney+'ın kendisi de zaten Amerika dahilinde de saat bilgisi paylaşmamış.
Valla ben kuzenim gil çok sıkıcıydı dedikten sonra gitmek istemedim 40 TL verip. 40 TL nihayetinde. 1 gün sonra haberi geldi. Disney plus a geliyor diye. O zaman sevindim.Baya iyiymiş bizim burada sinema da 40 TL verip izlemiştim. 1 ay boyunca 35 TL uygun geldi.
2 gün önce agalarla yıllık aldık gaza gelip benim sevdiğim bir şey yoktu cogunu da izlemişim iyi oldu bunun gelmesi bir göz atıldı o zamann
Disney+ ile Netflix arasında ne gibi farklar var ? Sanırım bazı diziler sadece Netflixe özel.Bunu bekliyorduk zaten mükemmel oldu. Disneyin Netflix e rakip olması da mükemmel oldu. En son netflixteki paketim 80 TL olmuş iptal ettim, disney+ ya geçtim umarım netflixte bunu görüp fiyatları düşürür
Netflix'te her yapım var. Özel yapımlar hariç. Disney+'ta bazı klasikler dışında Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, Nat Geo yapımları var.Disney+ ile Netflix arasında ne gibi farklar var ? Sanırım bazı diziler sadece Netflixe özel.
Disney de gördüğüm kadarıyla şu an sadece kendi içerikleri var. Marvel, pixar vs Netflix te hem kendi hem de başkalarından aldığı yapımlar varDisney+ ile Netflix arasında ne gibi farklar var ? Sanırım bazı diziler sadece Netflixe özel.