Fark arasında şunu söylebilirim. Kör göze parmak sokarcasına eşcinsellik yok mesela. Bunun için bile alınabilir.Disney+ ile Netflix arasında ne gibi farklar var ? Sanırım bazı diziler sadece Netflixe özel.
Sanırım hakları netflixte. Bittiği zaman Spiderman filmleri ile birlkte gelir.Daredevil Luke cage punısher gıbı dızıler gelmedı ne zaman gelır bılgısı olan var mı
Benim için gayet yeterli. Zamanımı günde 5 saat dizi izleyerek hiç etmiyorum.disney de çok az içerik var ya
Hocam geldi mi disney+ a film?Benim için gayet yeterli. Zamanımı günde 5 saat dizi izleyerek hiç etmiyorum.
Böyle bir hâle bürünmesi pek uzak görünmüyor. Disney'in genel eğlence içeriği başkanı Karey Burke açıklama yapmış. Bundan sonra çıkaracakları içeriklerin yarısından fazlasına eş cinsel karakter koymaya çalışacaklarmış. Özellikle queer koymayı düşünüyorlarmış. Kendisinin iki çocuğundan biri transseksüel biri de panseksüelmiş. Sadece yetişkin içeriklerde de olmayacakmış, çocuk içeriklerine de koyacaklarmış. Ayrıca yan rollerden ziyade başrole koymayı düşünüyorlarmış. Batı'nın toplumsal cinsiyet eşitliği adı altında bunları normalleştirmeye çalışması hiçbir zaman bitmeyecek. Üzgünüm. Bu tip medya araçları ise bunları yaymanın en kolay yollarından biri.Fark arasında şunu söylebilirim. Kör göze parmak sokarcasına eşcinsellik yok mesela. Bunun için bile alınabilir.
Yok maalesefHocam geldi mi disney+ a film?