Dragos FrostBite 360 Intel-AMD 360MM Isı Göstergeli ARGB Sıvı Soğutucu 2899 TL

lappelduvide

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,693

siyah ve beyaz renkleri mevcut kalite nasıldır bilmem fakat fiyat uygun gibi geldi paylaşmak istedim

Ben bunun reverse fanları alcaktım bitmiş

Bu neden bu kadar ucuz, mesela 6 7 binlik sıvı soğutucular ile arasındaki fark nedir, görüntüsü baya da iyi gözüküyor açıkçası farkı nedir

siyah ve beyaz renkleri mevcut kalite nasıldır bilmem fakat fiyat uygun gibi geldi paylaşmak istedim
Bunun bir üstü vardı o çok iyi ya

"Her geçen gün gelişen ve kendini yenileyen Atom Bilişim, %100 Türk sermayesi ile kurulmuş olup, kendi bünyesinde Dragos ve Turbox markalarının üretimini yapmakta ve sektörde bilinen birçok teknoloji markasının da satışını gerçekleştirmektedir."

"Her geçen gün gelişen ve kendini yenileyen Atom Bilişim, %100 Türk sermayesi ile kurulmuş olup, kendi bünyesinde Dragos ve Turbox markalarının üretimini yapmakta ve sektörde bilinen birçok teknoloji markasının da satışını gerçekleştirmektedir."
Atom bilişim= izoly = Trendyol Çöp PC = dolandırıcılık = 5k ya turbox rx580

Millete geçirmektedir diyecektin galiba :D trendyol pclerin yaratıcısı bu elemanlar

Arkadaşlar. Çin'den ucuza dandik ürün getirip de üzerine marka basıp satmak kolaymış gibi bir algı yaratıyorsunuz.

Sürekli arızalar, sürekli iadeler, Şikayetvar a cevap yaz, müşteri haklı olsa da olmaz de, laf anlat, uğraş dur.

Yazık değil mi bu firmalara. Onlar bilmiyor mu Asus satmayı. Herkes alabilsin diye bazen de çöp satmak zorunda kalıyorlar ki insanlar en azından ilk siparis verdiklerinde bir an mutlu olabilsinler. Sonra nasılsa pişman olacaklar ama çok geç olacak zaten.

Biraz anlayışlı olup uzak durup mesafeyi korumak çok mu zor.

Modele göre değil de markaya göre yorum yapan arkadaşlara çok acıyorum size mutluluklar coil whin ile öten msi roglarınızla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Adamın rog monitörü ötüyor gamepower kötü diyosunuz adamlarin üst segmenti çok iyi haberiniz yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,484
Üyeler
183,126
Son üye
tyln
Geri