Drill Beat Yaptım (14)

güzel olmuş ellerine sağlık
böyle birşeyler yapamaz mısın

Basslar aşırı önde ve hard trapteki hissi uyandırdı bende. Onun dışında snare biraz daha vurgulu olsa ve melodi daha değişken olsa daha iyi olurmuş. Emeğine sağlık.

güzel olmuş ellerine sağlık
böyle birşeyler yapamaz mısın
teşekkür ederim , o tarz hiç yapmadım ama denerim güzel olursa atarım neden olmasın :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Basslar aşırı önde ve hard trapteki hissi uyandırdı bende. Onun dışında snare biraz daha vurgulu olsa ve melodi daha değişken olsa daha iyi olurmuş. Emeğine sağlık.
Teşekkür ederimm :)

teşekkür ederim , o tarz hiç yapmadım ama denerim güzel olursa atarım neden olmasın :D

Teşekkür ederimm
Ayrıca drillde sample olarak Arap soundları aşırı yakışıyor bence ,örnek :
bir öneri olarak paylaşmak istedim.

😯 aşırı güzel bence harbı boyle profesyonal olmuş tabi bana göre ben çok bilmiyorum bu konularıo yuzden de olabilir belki ama bilmiyorum çok güzelll

Ayrıca drillde sample olarak Arap soundları aşırı yakışıyor bence ,örnek :
bir öneri olarak paylaşmak istedim.
Güzel bir örnek teşekkürler

😯 aşırı güzel bence harbı boyle profesyonal olmuş tabi bana göre ben çok bilmiyorum bu konularıo yuzden de olabilir belki ama bilmiyorum çok güzelll
Teşekkürler dostum

bu beatler neden kimseye kusursuz gelmiyor biliyor musun
çünkü sadece beat halinde dinliyoruz, eğer ki kafiyeli cümleler eklenip şarkı olsaydı tadından yenmezdi
e şarkı yapamayacağına göre sadece beat gözüyle bakarsak bence mükemmel olmuş.

bu beatler neden kimseye kusursuz gelmiyor biliyor musun
çünkü sadece beat halinde dinliyoruz, eğer ki kafiyeli cümleler eklenip şarkı olsaydı tadından yenmezdi
e şarkı yapamayacağına göre sadece beat gözüyle bakarsak bence mükemmel olmuş.
Evet söz olmayınca sıkıyor beat öyle sürekli açıp dinlecek bir şey değil sonuçta teşekkürler :))

Eline sağlık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,452
Üyeler
188,600
Son üye
saiyan
Geri