kullanılmaz kendiniz kurun driverları yanlış driver kurabiliyorlarŞimdi format attım da önceden driver booster kullanırdım ama geçenlerde şey gördüm gereksiz driverler yüklüyor yavaşlatıyor falan sizce kullanılır mı ?
driverler pc yi yavaşlatmaz ?kullanılmaz kendiniz kurun driverları yanlış driver kurabiliyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
üstelik driver pc yi yavaşlatmaz
yanlış sa ayvaşlatırdriverler pc yi yavaşlatmaz ?sende yanlış kurulan gereksiz bir driver yavaşlatmaz mı : )
hayır kendiniz ekran kartı çipset vb driverları kendiniz kurun yanlış driver kura biliyorlar.Şimdi format attım da önceden driver booster kullanırdım ama geçenlerde şey gördüm gereksiz driverler yüklüyor yavaşlatıyor falan sizce kullanılır mı ?
Alma kendin kurŞimdi format attım da önceden driver booster kullanırdım ama geçenlerde şey gördüm gereksiz driverler yüklüyor yavaşlatıyor falan sizce kullanılır mı ?
@Besim Tibuk Arkadaşın internet sitesinde driver booster var. Gelip burada reklam yapıyor demek ki. Bir de sadece driver booster konularına yorum yapmış.driver bulucu veli nimet bir program güvenebilirsiniz.