Neler Yeni

Çözüldü✓ Driverları nereden indirmeliyim?

Jill Valentine

80+ Bronze
Chipset wifi vs. gibi driverları anakart sitesinden mi indirmeliyim yoksa hepsini ayrı kendi sitelerinden mi indireyim? Kendi sitelerinde bazıları daha yeni oluyor. Birde windowsu güncellemeden yükleyin diyenler var. Ne yapmalıyım?

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,896
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
Msi anakart ise veya laptop msi ise msi center ve Windows guncelleme ile hepsini indirebilirsin

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,896
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
Msi degilse windows güncellemeyi bitir. Sonrasında aygıt yöneticisinden eksik olanları bul ve indir . Ama ekran karti driveri indirmen lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Alper Uğurcan
Chipset wifi vs. gibi driverları anakart sitesinden mi indirmeliyim yoksa hepsini ayrı kendi sitelerinden mi indireyim? Kendi sitelerinde bazıları daha yeni oluyor. Birde windowsu güncellemeden yükleyin diyenler var. Ne yapmalıyım?
Windowsu güncellemeden yapmak daha mantıklı evet. Sürücü konusunda tek tek bakıp en yeni veya stabilini indirebilirsin

Jill Valentine

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Windowsu güncellemeden yapmak daha mantıklı evet. Sürücü konusunda tek tek bakıp en yeni veya stabilini indirebilirsin
Anakart sitesindeki bi tık daha eski diye kafam karıştı. Kendi sitesindeki belki anakart sitesine göre stabil değildir diye düşündüm.

xorram13

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Muhammet Servet KAPLAN
MSI Center nasıl stabil değil çok da iyi ben kullanıyorum

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Tüm driverları hallettikten sonra msi center yüklemeyi düşünüyorum. Riske atmak istemiyorum.

indirdikten sonra aygıt yöneticisinden Monitörü bulun, sürücü güncelleştir diyip göz at diyin sonrada içindeki dosyaya tıklayın. Renk ayarınıda sağ tıklayıp Yükle diyin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Msi center çalışmıyor Bu monitör desteklemiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,077,369
Üyeler
171,193
Son üye
heisenburger897
Top Bottom