Neler Yeni

Öneri DROP - DROP PLUS - HS35

HANGİSİNİ ALMALIYIM ?

• DROP

Oylar: 1 6.7%
  • DROP PLUS

Oylar: 9 60.0%
  • CORSAİR HS35

Oylar: 5 33.3%

• Oy kullanan toplam üye
    15
  • Anket kapatıldı .

RimuruTempestttttt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Anıl
CSGO VE BENZERİ OYUNLAR OYNAYACAĞIM İYİ SES KASMALIK OLMASI LAZIM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

eyupseker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,574
İsim
Eyüp Şeker
Instagram
eyup.seker.545
Steam
eyupseker6161
Drop daki bazı küçük hatalar drop plus da giderildi. Ayrıca drop plus da sanal 7.1 var. Buda ses kasmada önemli rol oynar
Mesaj otomatik birleştirildi:

(HS35 stereo yani 2.0)

Son düzenleme:

RimuruTempestttttt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Anıl
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Drop daki bazı küçük hatalar drop plus da giderildi. Ayrıca drop plus da sanal 7.1 var. Buda ses kasmada önemli rol oynar
Mesaj otomatik birleştirildi:

(HS35 stereo yani 2.0)
Drop plus alicam büyük ihtimal ama başka arkadaşların düşüncelerini merak ediyorum 😄

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
bende drop plus düşünüyorum drop la arasındaki fark nedir acaba.
Ses sekme sorunu yok denecek kadar az, daha rahat protein kılıflar kullanıyor, daha iyi ses kalitesi var, mikrofonu da bir tık iyi ek olarak her kablo çıakrılıp takılabiliyor. Kablon koptu diyelim kablo alıp kullanmaya devam edebiliyorsun. Aradaki farklar bu ve bence 50 TL farka değer.

merto35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Mert Şeker
Ses sekme sorunu yok denecek kadar az, daha rahat protein kılıflar kullanıyor, daha iyi ses kalitesi var, mikrofonu da bir tık iyi ek olarak her kablo çıakrılıp takılabiliyor. Kablon koptu diyelim kablo alıp kullanmaya devam edebiliyorsun. Aradaki farklar bu ve bence 50 TL farka değer.
dediğin gibiyse aradaki farka değer bende alırım ama kullanıp yorum yapmak daha net olur,çünki videolarda herkes iyi diyor kötü diyeni görmedim

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
dediğin gibiyse aradaki farka değer bende alırım ama kullanıp yorum yapmak daha net olur,çünki videolarda herkes iyi diyor kötü diyeni görmedim
Daha sadece bir tane video var, plus hakkında.

RimuruTempestttttt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Anıl
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

RimuruTempestttttt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Anıl
Birde şunu merak ediyorum kulaklığın usb kablosunun bir tarafi type-c kulakliga takilan tarafi acaba böyle ufak hareketlerde falan kendiliğinden çıkarmı yada bir süre sonra sorun olurmu o kablo prk güvenemedim o kabloya ama o kablo olmazsa 7.1 kullanilmiyor

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Birde şunu merak ediyorum kulaklığın usb kablosunun bir tarafi type-c kulakliga takilan tarafi acaba böyle ufak hareketlerde falan kendiliğinden çıkarmı yada bir süre sonra sorun olurmu o kablo prk güvenemedim o kabloya ama o kablo olmazsa 7.1 kullanilmiyor
Çıkmıyor, çünkü sadece type c yeri girmiyor. Kabloda onunla beraber giriyor hareket falan olmuyor.

Top Bottom